Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA SNIMKA

Zaštitari mlatili mladiće ispred zagrebačkog kluba? 'Brat mi je ležao u lokvi krvi, bio sam u šoku'

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
25.09.2023.
u 17:33

Policija je potvrdila kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, a objavljena je i snimka cijelog događaja

Ove subote ispred zagrebačkog noćnog kluba H2O došlo je do premlaćivanja mladića koji su bili na izlasku. Slučaj je potvrdila i zagrebačka policija dok je jedan od petorice za 24sata ispričao što se dogodilo.

- Krenuli smo izlaziti iz kluba i onda smo ugledali mog mlađeg brata Vida kako leži na podu u lokvi krvi. On je sitan mladić od 18 godina. Bio sam šokiran, htio sam doći do njega da mu pomognem i podignem ga s poda. Htio sam provjeriti je li uopće živ. Kum i ja smo krenuli prema njemu, a onda su nas počeli udarati zaštitari - ispričao je Tin Brajčić, jedan od petorice, dodajući kako je premlaćivanje prestalo tek kad je stigla policija. 

Policija je potvrdila kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, a objavljena je i snimka cijelog događaja, koju možete pogledati OVDJE.

POVEZANI ČLANCI:

- Vid ima pet šavova na glavi, bio je u nesvijesti. Sad se oporavlja, mora puno mirovati. Ja imam masnice, a kumu je natekla ruka. Vid se ne sjeća ničega do dolaska hitne pomoći. Zaštitari su udarali su i drugog brata Ariana (18) koji je isto htio pomoći Vidu. Malo smo više popili, ali to nije razlog za ovakvo premlaćivanje - kazao je Tin.

>> VIDEO Počeo je nastavak suđenja Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo u Varošu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije