Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILO ODBAČENO U ZRAK

Detalji nesvakidašnje prometne u Slatini: 'Nesreća je samo srećom završila bez nastradalih'

Nesreća u Slatini
Foto: ICV
1/2
25.09.2023.
u 14:45

Drveni stup pao je na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu i tom prilikom došlo je do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila koje je pomaknuto i prevrnuto na desnu bočnu stranu

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u noći sa subote na nedjelju u Ulici kralja Zvonimira u Slatini. Policijska uprava virovitičko-podravska ističe kako je nesreća, s obzirom na prizor četiriju razbijenih vozila, samo srećom završila bez nastradalih osoba. Vozač (49) koji je imao koncentraciju od 0,86 g/kg alkohola u organizmu prouzročio je slijetanje vozila s ceste. Upravljao je vozilom brzinom neprilagođenom uvjetima na cesti, odnosno mokrom kolniku i smanjenoj preglednosti zbog kiše i noćnih uvjeta vožnje pa je došlo do nekontroliranog kretanja vozila po kolniku.

Prvo je vozilom zahvatio šljunčani kolni prilaz i prednjim dijelom vozila udario u smjerokazni stupić nakon čega se, nastavivši se nekontrolirano kretati po zelenoj površini, vozilo zanijelo i udarilo lijevom bočnom stranom u drveni nosač telekomunikacijske infrastrukture koji je bio pričvršćen za betonski nosač i metalni ormarić pokraj njega.

VEZANI ČLANCI:

Drveni stup pao je na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu i tada je došlo do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila koje je pomaknuto i prevrnuto na desnu bočnu stranu. Pri tome je zadnjim dijelom udarilo u obiteljsku kuću, a gornjim dijelom u sljedeće parkirano vozilo, dok je vozilo u pokretu poprečno zaustavljeno gornjim dijelom na gornjim dijelovima dvaju parkiranih vozila, opisala je policija. 

Osim vozača, u ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je i 18-godišnji putnik. Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas, ističe PU virovitičko-podravska.

VIDEO Eksplozija u stanu u Puli: Ozlijeđena žena i dijete (15)

Komentara 1

JO
JOZO
18:13 25.09.2023.

Ma to je sve ludo.Slušam razgovore ovih mladaca koliko KW ima mrcina. Biti će još puno mrtvih . Strah me uopće izaći na cestu s normalnim autom a imam 45 godina vozačkog staža i 0 kaznenih bodova , a ne vozim se pre sporo i kužim tehniku i poštujem bar donekle propise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije