Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Osijeku

Zaštitar mu nije dopustio da sa psom uđe u banku pa ga ovaj poprskao suzavcem

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
12.12.2015.
u 13:09

- Četiri zaštitara na koncu su muškarca srušila na beton da ga svladaju. Stigla je uskoro i policija pod rotacijama - opisuje naš sugovornik.

Pokušaj jednog para da uđu sa psom u banku u središtu Osijeka završio je fizičkim obračunom i policijom, pričaju očevici.

- Zaštitar ih nije pustio zbog psa, svađaju se i naguravaju. Vlasnik pasa potom vadi suzavac i prska po zaštitaru - priča nam jedan očevidac. Klijenti iz banke istrčavaju u suzama. Korzom je odjekivala galama.

- Četiri zaštitara na koncu su muškarca srušila na beton da ga svladaju. Stigla je uskoro i policija pod rotacijama - opisuje naš sugovornik.

Narušilo je to predblagdansku idilu na obližnjem glavnom osječkom trgu kojim je upravo prolazio Djed Božićnjak

>> Orobio banku pa u njoj ostao zarobljen

Ključne riječi

Komentara 49

JU
juma
14:18 12.12.2015.

Zar se tako teško pridržavati propisa? Ako pas ne može u banku, onda ga lijepo privežeš i ostaviš vani. U čemu je problem? Dakako u vlasniku, a ne u psu. Zar mu je ponos bio toliko povrijedjen? Koliko moraš biti primitivan i agresivan pa se ne samo potući s čovjekom koji je na svom radnom mjestu, nego čak i baciti suzavac u banku i ugroziti slučajne prolaznike? To samo pokazuje situaciju u društvu u kojemu smo svakodnevno izloženi pravoj najezdi bahatosti, bezobrazluka i agresivnosti.

ZA
zaric
14:07 12.12.2015.

Pretpostavljam da je policija stigla s rotirkama (rotirajuće plavo svjetlo) a ne s rotacijama, jer ta riječ ipak ima drugo značenje. Jezik nam je doista "u banani", posebno u javnim medijima.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:29 12.12.2015.

Tako je jedna zena dosla u jedan restorancic sa dvije djukele vece od nje,psi su vidjeli treceg psa koji je prolazio vani paoceli su skakat rusit stolice, mislim da zena ima imalo pameti i kucnog odgoja valjda bi znala da neki ljudi bas ne vole jest uz dlake i buhe.. I onda nesto kazes zeni a ona da mi ako mrzimo zivotinje mrzimo i ljude,tipicna idiotska izjava.. Ps:isto sam vlasnik psa al imam obzira prema drugim ljudima i nisam jedan od onih koji spavaju jedu i tusiraju se s psima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije