Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARENJE
Povratak na članak

Zaštićene životinjske vrste unosnije od šverca ljudi

Egzotične životinje završavaju kao kućni ljubimci, a perad na tanjuru u restoranu.

Komentari 3

OB
-obrisani-
21:05 01.09.2010.

Ništa ljepše od plavetne sjenice zimi. Snijeg, kućica na stablu, unutra hrana, stigne cijela obitelj. Preslatke su. Kakvi su to neljudi ?!

VL
OB
-obrisani-
21:12 01.09.2010.

Al nije mi jasno što je Talijan namjeravao s mrtvim pticama ? Tko to jede plavetne sjenice ?

VL
IG
igorl
08:03 02.09.2010.

Hehe Vrhunac ljudske dekadencije - jedes pticicu koja nutritivno i gastronomski ne valja nista samo zato sto mozes. I zato sto kosta mnogo. Koji je to kretenizam. I. P.S. Nisu krivi oni koji ih upucaju i svercaju. To je samo samo raja koja zeli zaraditi koju lipu. Kriva je ekipa koja to masno placa, da nema njih niti ih ovi ne bi dirali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.