Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.10.2014. u 12:00

Zlokobno okupljanje primitivne gluposti ispod uzvijorenih barjaka nema inteligentan kraj

Zastava velike Albanije na manjem od dva najpoznatija beogradska stadiona ulazak je visoke tehnologije u najniže navijačke strasti. I premda se daljinsko navođenje, što se strasti tiče, primjenjuje već stoljećima, utakmica između Srbije i Albanije grandiozni je tehnološki iskorak idiotizma zbog kojeg će se uskoro, za osiguranje bilo kojeg sportskog događaja, morati mobilizirati svi rodovi vojske.

Pitanje koja se zastava vijorila na bespilotnoj letjelici manje je bitno, jer nema te zastave ispod koje se nisu događale katastrofe i zločini, pa zato i nema te zastave koja ne bi izazvala “opravdan bijes golorukog naroda”. Zastave su na ovim prostorima oduvijek bile, pa tako su i danas, “jedra smrti”.

Dronovi su ovog tjedna nadlijetali Beograd, a sutra će sa srpskim orlovima ponirati nad Maksimirom. Dobro, tu bar neće biti incidenta, jer Maksimir je uglavnom ionako prazan. Ali nije poanta u olakotnim okolnostima u društvu gdje i utjeha zvuči kao prijetnja. Stvar je u tome da zlokobno okupljanje primitivne gluposti ispod zastava, uzvijorenih i uzavrelih, ne dobiva svoj epilog ni inteligentan kraj. Baš kao i ova utakmica. Iako je prekinuta, na ovaj ili onaj način, dogodit će se ono najgore. Nastavit će se...

>>Objavili snimku kako su zastavu a kartom 'Velike Albanije' unijeli u Srbiju

>>Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, pogledajte provokaciju gostiju!
 

Komentara 16

DU
Deleted user
12:35 16.10.2014.

Koji bedasti naslov,necu dalje od toga ni citati.

MA
macoje
13:05 16.10.2014.

vidi ti autora i naslova..zao mi je v.l izgleda da ni oni sami koji rade kao redakcija ne citaju ovakve kojestarije,inace ne bi objavili, naslov dovoljan da se prestaje citati dalje

DU
Deleted user
12:52 16.10.2014.

Upravo tako, i ja nisam stigao s citanjem dalje od naslova...kog briga Srbija i Albanija. Zapravo i ovo pokazuje da smo ucinili pravi potez maknuvsi se iz zajednice s tim budalama. Jos da to shvate u glavama i neki nasi politicari i novinari di bi nam bio kraj! Pozz iz EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije