Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park Žarka Manjkasa

Pripadnici HOS-a okupili se kod spomenika poginulom Žarku Manjkasu - Crvenkapi

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/18
16.11.2017.
u 14:00

Na otvorenju parka u subotu 11. studenog došlo je do incidenta.

Oko dvjestotinjak pripadnika HOS-a sa zastavama okupilo se kod spomenika poginulom suborcu i dragovoljcu te vukovarskom branitelju Žarku Manjkasu - Crvenkapi.

Na otvorenju parka u subotu 11. studenog došlo je do incidenta. 

Naime, skupina mladih došla je na otkrivanje spomenika sa zastavom HOS-a i prosvjedovala zbog zabrane poklika "Za Dom Spremni".

Pozdrav je dio integralnog ratnog i legalnog grba HOS-a.

Komentara 7

RO
rojnik
16:16 16.11.2017.

Počeli traktoristi dijelit minuse.

TT
tTony
15:25 16.11.2017.

Prosli tjedan bolje receno u subotu odrzane su komemoracije ratnim veteranina u svjetu uz najvece pocasti,pa tako su Amerikanci odalo pocast vetranima iz Vjetnama ,Kanadjani veteranima Koreje i Normandije, Englezi veteranima iz Falkands otocja zamislite ni jedan rat se nijeje branio na njihovom teritorju . Na taj dan policija u HRVATSKOJ privodi djecu koji su dosli odat pocast palim roditeljima za ovu zemlju na ovom teritorju samo radi legendarnog pozdrava ZDS pod kojim su pali .Pitajmo se svi kome smeta?? pozdrav ako je tako i Hrvatsku ce uskoro zabranit , pozdra davno koristio kao moral borbe za slobodu Hrvata i sad ovi mocnici koji slobono uzivaju sva prava OVE? demokracije zele ga zabranit.

DU
Deleted user
15:31 16.11.2017.

Kakav incident? Dosli mladi da odaju pocast palom branitelju.To je za vas incident.Da su odali pocast arkanu ili nekom drugom cetniku, to bi za vas samozvane novinare VL-a bila dobrosusjedska gesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije