Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOVININ PLAN:
Povratak na članak

Zaraženo mlijeko bit će korišteno u bioplinskim postrojenjima

Proizvođači će biti samo dijelom obeštećeni. Koliko točno, Jakovina nije precizirao

Komentari 6

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
07:23 25.02.2013.

Kako nema problema sa mlijekom iz Karlovačkog KIM-a ?

VL
PO
portugisac
07:42 25.02.2013.

"Zaraženo mlijeko bit će korišteno u bioplinskim postrojenjima" Hočeš reči uvozno jer naše je zdravo.

VL
DE
demokršćanin
11:17 25.02.2013.

MLADOŽENJA! Ministar je našao riješenje za nastali problem sa neotkupljenim mlijekom.Pitam se u kojim će se to bioplinskim postrojenjima iskoristiti to mlijeko.Koliko uopće imamo takvih postrojenja.Nikako ne može shvatiti u čemu je problem,a on je u ogromnoj količini viška mlijeka u prahu u Europi te su strani vlasnici mljekarske industrije u RH i izmislili "zagađenost" mlijeka.Slično je prije nekoliko godina nastao problem sa viškom maslaca u Europi.Nije dobro kada nečega ima previše a tim više kada to ugrožava naše farme.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:49 25.02.2013.

NAši seljaci su uistinu glupi, neorganizirani, i svaka frakcija gleda isključivo vlastiti interes, do sada sam ih podržavao i ne samo deklarativno, od sada više neću. Za boga miloga u nekoliko sam navrata pisao što je problem mljekarske industrije i kako se dobiva mlijeko (od 1l domaćeg - 3-5l "industrijskog" komercijalnog) Tako je i ovo "zagađenje" izmišljeno u svrhu uništenja domaće mljekarske industrije. Dakle gospodo seljaci....zar je tako teško organizirati se dati samostalno vlastite uzorke u neki referentni laboratorij, dati hranu koju ste proizveli i onu koju ste kupili da se UTVRDI ZAGAĐENJE?!! Ukoliko se pokaže da je mlijeko zdravo, potrebno je TUŽITI državu, tužiti otkupljivače pa čak na osobnoj razini tužiti ministre i direktore zbog pretrpljene štete, ukoliko se pokaže pak da je zaražena HRANA kojom ste hranili blago tada je potrebno tužiti uvoznika, proizvođača....U Hrvatskoj je "krivnja" krenula od sredine i tu je stala!?!? Ukoliko se pokaže pak da je problem u hrani koju ste sami proizveli...poklopite se ušima i nemate pravo na nikakvu "naknadu" štete, jer ste sami uzrok vlastite propasti

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:58 25.02.2013.

Valjda je isključivo u Hrvatskoj moguće da se utvrdi "problem" u sredini prehrambenog lanca i na tome ostane???! Krave jedu hranu i proizvode mlijeko koje zatim mi konzumiramo Ukoliko je hrana koju su konzumirale krave zaražena, tada je odgovornost naa proizvođaču, pa bio on sami seljak čije su krave ili na uvozniku. Ukoliko je odgovornost na mljekarskoj industriji koja je proglasila svo mlijeko neispravnim tada je potrebno utvrditi "razloge" i kazniti ih. Zašto bi država nekome nadoknađivala štetu? Možda zato što se zna čija hrana je uzrok ovoga i ne smiju ih dirnuti? dakle kriv može biti, trgovac, uvoznik, ili sam seljak ukoliko je sam proizvodio zaraženu hranu za krave....odnosno "krivac" može biti i mljekare plasirajući "zaraženo" mlijeko kako bi uništile industrije mlijeka u domicilnim zemljama

VL
DU
Deleted user
07:43 26.02.2013.

monsun pa i ljudski organizam je neka vrst bioplinskog postrojenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.