Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosili zaštitnu odjeću

Zaraženi liječnik iz Petrove: 'Sudjelovao sam u porodu pozitivne azilantice, možda sam tom prilikom zaražen'

Trpimir Goluža
Foto: Facebook
09.10.2020.
u 13:53

To je rizik kojega smo svjesni i kojeg prihvaćamo kad se odlučimo biti na pomoći ugroženim ljudima, rekao je Trpimir Goluža

Potaknut, kako kaže, "brojnim upitima, izrazima zabrinutosti, podrške i spremnosti za pomoć", liječnik Trpimir Goluža na svom je Facebook profilu objavio kako je upravo on liječnik koji je u Petrovoj bolnici zaražen koronavirusom. 

"Istina je da sam prije par dana sudjelovao u porodu, molekularno dokazane, COVID pozitivne azilantice iz Sirije", napisao je liječnik i dodao:

"Iako smo poštovali sve principe i u cijelosti proveli proceduru korištenja zaštitne odjeće i opreme te postupanja tijekom rizičnog kontakta sa zaraženom osobom, postoji mogućnost da sam tom prilikom i zaražen. No, to je rizik kojega smo svjesni i koji prihvaćamo kad se odlučimo biti na pomoći ugroženim ljudima.

Liječniku je određena mjera izolacije u kojoj će provesti 10 dana. Kako kaže, on će, za razliku od američkog predsjednika Donalda Trumpa, tu mjeru potpuno poštovati. 

TRUMP,, URSULA I JA = (SAMO)IZOLACIJA Potaknut brojnim upitima, izrazima zabrinutosti, podrške i spremnosti za pomoć...

Objavljuje Trpimir GoluzaPonedjeljak, 5. listopada 2020.

 

Komentara 6

Avatar Salam_Parizer
Salam_Parizer
15:15 09.10.2020.

Oho!, čuj ti ovo! ....imamo već trudne azilantice...

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:48 09.10.2020.

Tko je platio porod?

JO
jorgen
14:22 09.10.2020.

"Kako kaže, on će, za razliku od američkog predsjednika Donalda Trumpa, tu mjeru potpuno poštovati. " - netočno, Trumpa su doktori pustili na temelju povoljnog zdravstvenog stanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije