Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vicković i Neferović

Šefovi dva županijska stožera oboljeli od Covida-19

Zadar: Novi podaci  Stožera civilne zaštite Zadarske županije
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/3
27.08.2020.
u 18:41

- Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati - kazao je Šime Vicković.

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković pozitivan je na koronavirus. Informaciju je potvrdio sam Vicković danas poslijepodne, Osjeća se dobro, a temperaturu je, kaže, imao samo jedan dan.

"Simptome sam osjetio jučer tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nisam išao na radno mjesto, već sam posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio sam se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju ću provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem. Epidemiolozi obrađuju sve moje kontakte.

Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan. Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite. Čuvajte sebe i druge i ostanite odgovorni", poručio je Vicković.

Načelnik Stožera moli sve predstavnike medija koji su bili u utorak na press konferenciji u Domu županije, a bili su na manjoj udaljenosti od 1,5 metar od njega dok je davao izjavu da se, za svaki slučaj, iako je bio na otvorenom prostoru, jave epidemiolozima na broj 099/5282072.

A prema do sada dostupnim informacijama u Požeško-slavonskoj županiji u posljednja su 24 sata dvije su osobe pozitivne na COVID 19. Pozitivan nalaz na COVID 19 danas je dobio načelnik Stožera Civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedran Neferović, a druga zaražena osoba je jedan požeški liječnik, javlja Požega.eu.

28.10.2019., Slavonski Brod - Na Opcinskom sudu u Slavonskom Brodu nastavljeno je sudjenje dozupanu Pozesko-slavonske zupanije Vedranu Neferovicu ( bivsem gradonacelniku Pozege) zbog fizickog napada na novinara 034 portala Mladena Mirkovica 12. svibnja 2017. godine. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Kako je riječ o osobama koje su mogle ostvariti velik broj kontakata, žurno se poduzimaju sve aktivnosti kako bi se detektirali svi kontakti te spriječilo širenje virusa na veći broj građana.

Ključne riječi

Komentara 1

CL
Clintistvud
21:28 27.08.2020.

Jos jedan dokaz da ce svi to dobiti ako vec nisu,postoje samo netestirani,jer kako on zna tko mu je bio blizu i da zna neide se nikome u izolaciju,aj ti malo spavati placeno ti je..Koga god znam da je imao virus,nije mu bilo nista otkriven mu virus slucajno,a posao 200 kontakata dnevno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije