Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To nitko nije očekivao

Zaprosio stjuardesu na letu, poslije nekoliko mjeseci uslijedio je šok

prosidba
Foto: Screenshot
1/2
20.09.2018.
u 08:32

Prosidba se dogodila još u svibnju u zrakoplovu China Eastern Airlines kada je muškarac kleknuo na koljeno i zaprosio djevojku s kojom je u vezi četiri godine

Jedna je stjuardesa ostala bez posla nakon što ju je njezin dugogodišnji dečko zaprosio na letu dok je ona radila.

Jedan od njezinih najsretnijih trenutaka tako je postao među najtužnijima jer je zbog prosidbe ostala bez posla koji je voljela raditi.

Prosidba se dogodila još u svibnju u zrakoplovu China Eastern Airlines kada je muškarac kleknuo na koljeno i zaprosio djevojku s kojom je u vezi četiri godine.

Na istom letu bili su i njegovi prijatelji, a stjuardesa je putnicima na razglas rekla kako nije znala da će njezin dečko to učiniti i zahvalila im je što su bili svjedoci njihova sretnog trenutka.

No, početkom rujna kineska televizija izvijestila je kako je stjuardesa zbog prosidbe dobila otkaz. Aviokompanija joj se u pismu zahvalila na suradnji uz objašnjenje kako je svojim postupkom ignorirala sigurnost putnika te da je ''privatno romantično ponašanje dovelo do nemira među putnicima''.

Vijest o otkazu podijelila je javnost u Kini. Mnogi misle kako se tvrtka ponijela nehumano, dok drugi tvrde da su ''privatne stvari'' tijekom posla neprimjerene.

Što vi mislite, je li ugrozila sigurnost putnika i zaslužuje li otkaz zbog prosidbe?

Komentara 25

DU
Deleted user
08:52 20.09.2018.

Mislim da imate sve manje korisnika bas radi ovakvih gluposti koje samo prenosite iz stranih medija.

SO
SoloHan
09:20 20.09.2018.

Karolina bit će bolje

AN
ante555
10:51 20.09.2018.

Istina je da su ove velike prosidbe po raznoraznim javnim mjestima i događanjima postale morbidne i gadljive. Ovo je čisto privatna stvar i trebalo ju je sankcionirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije