Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sramota

Pijana pokušala naručiti piće, no tek je kasnije shvatila što je učinila

pijana djevojka
Foto: Screenshot
1/2
18.09.2018.
u 09:13

Djevojka je došla do DJ pulta i pokušala naručiti četiri koktela sambuca

S alkoholom uistinu treba biti oprezan pogotovo u današnje vrijeme kada svako pijanstvo može lako završiti na internetu. Osjetila je to na svojoj koži djevojka po imenu Meg koja se poprilično osramotila tijekom jednog noćnog izlaska u engleskom Manchesteru.

Djevojka je došla do DJ pulta i pokušala naručiti četiri koktela sambuca. Ponovila je to nekoliko puta, a kada ju je DJ upitao ima li novca, odgovorila mu je da se zove Meg (misleći da je pita za ime).

U jednoj je ruci držala bankovnu karticu kako bi platila piće, a kada joj je DJ rekao da je šank preko puta, shvatila je što je učinila.

Snimka vidno pijane djevojke odmah je završila na internetu te je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 19

LU
lukborn
10:25 18.09.2018.

bravo karolina. tako si i ti greškom diplomirala

MA
marcel
10:38 18.09.2018.

vl je nekad bio pučka, ali razmjerno ozbiljna novina - što se dogodilo?

IM
Immanuell
10:31 18.09.2018.

Smisao članka je? Cura se namazala, pogriješila pult i što je tu zanimljivo? To se može vidjeti u svakom klubu na svijetu doslovno, gdje god ima DJ i šank pored ili preko puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije