Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo:
Povratak na članak

Zaprimljene neobvezujuće ponude za koncesiju autocesta

''Budući je riječ o pregovaračkom postupku s prethodnom objavom, Ministarstvo pomorstva,prometa i infrastrukture, sukladno članku 36. stavak 4. Zakona o javnoj nabavi, u ovoj fazi postupaka ne smije iznositi podatke o sudionicima u postupku, odnosno natjecateljima, sve do zaprimanja i javnog otvaranja konačnih ponuda'', priopćili su.

Komentari 13

BJ
Bjelovar112
15:45 12.12.2014.

gospoda politicari ne odustaju koja je to bahatost i samovilja

VL
DU
Deleted user
16:57 12.12.2014.

Drago braćo i sestre, vjerujte u sve što vam kaže naš monetizacijski mesija Hajdaš udani Dončić dr. Sinke. Vjerujte, jer samo čvrsta vjera u nj može vas izbaviti od svih sadašnjih i budućih zala. Tko vjeruje u neprijepornog mesiju dr. Sinkea taj će baštiniti raj na zemlji. Amen.

VL
LE
LeonardS
19:19 12.12.2014.

Zanimljivo je da bez obzira na referendum vlada raspisuje natječaj, zanima me kako to misle sprovesti zakonski, pa uz ponuđaće upravo sam čuo na dnevniku da je jedan od ponuđača Strabag koji tuži skoro sve Slavonske gradove za abnormalnu oštetu, dakle mislim da će i to utjecati na dogovor te država opet neče dobiti onoliko koliko ministar priča, sve u svemu "sve miriše na prevaru"

VL
MX
MXLCLGTG
17:10 12.12.2014.

Zar nisu skupljeni potpisi za Referendum protiv monetizacije koga ova Vlada ignorira glas gradjana.....

VL
HR
hr76
17:56 12.12.2014.

Je li taj Hajdaš normalan, sluša li on što narod viče ili ga jednostavno boli neka stvar za sve nas? Dosad sam bio uvjeren da je Jovanović uvjerljivo najgori ministar kojeg smo ikada imali, no sad je i to pod znakom upitnika, ili možda jednakosti.

VL
KA
kajinx
20:31 12.12.2014.

Halo: Da li ste čuli za riječ REFERENDUM?

VL
AN
Anamarija10
16:25 12.12.2014.

Srećom to će se otegnuti a dogodine ćemo imati drugu vladu. A kumek Hajdaš dončić neće više moći spiskati milijarde na svoju zagorsku željeznicu od čučerja do Špičkovine...

VL
BF
brkonja fra brkati
17:07 12.12.2014.

Ovaj je posao dogovorio Slavko Linić,prošle godine,kada se namjerno nepovoljno zaduživao kod Goldman&Sachs,u vrijeme kad se moglo znatno povoljnije zadužiti od europskih banaka u €,ali Slavko je odavno pridruženi Ččan MMF-a i ciobankstera,koji je bio zadužen za prodaju strateških resursa.Ovdje je sada zapelo radi otpora naroda,ali ostale su obveze prema Goldmanu,Zato Pajdaš Dončić sa svojim šefom ustraje na prodajui Hrvatskih Cesta jer su se obvezali na to tajno,mimo volje naroda.Ured odvjetnika Hanžekoviča,povjerenik je Goldmana za RH.

VL
IB
Ivan Basar
21:56 12.12.2014.

Dnevna tema, važnija od nekakovog predsjedničkog izbora, to je autocesta. Mi pričamo o autocesti, o ponudama za monetizaciji o koncesionarima, zašto to. Zato što nemamo sredstava, nemamo novaca. Zato što na cesti nemamo prometa, a ovo malo što je ije i to umire. Pustimo turizam, to je sramežljivo i samo dva vikenda u godini i ubuduće sve manje odlazaka na more, a zašto, uzroci. To je hrvatska privreda, autoceste nisu problem, problem je privreda. Problem su nam tih, daleko preko tristotisuća besposlenih. Problem nam je naše sutra. Da li mi transportiramo neku robi, vrlo malo, da li mi transportiramo poluproizvod, vrlo malo, da li mi u Hrvatskoj transportiramo autocestom neku izvoznu robu, gotovo ništa, molim mira, i tišinu, ne radi se o današnjem transportu tih pet cigli već o pedeset cigli i pedeset vreči cementa, transport koji bi trebalo biti, ali ga nema. Pustoš, onda prodaj. Problem i izvor svih problema je hrvatska privreda. Problem i izvor svih problema je hrvatska politika. Hrvatski političari putuju po svijetu, ali kuda, kamo, ćemu. Hrvatski političari idu u London na čaj, vračaju se glasni, ali ćemu, da li se netko sječa toga, tih punih, pardon, gubica. Kenguru iz Australije ili taj lijepi Čile u Južnoj Americi, ili nočenje u Baliju za 500 $, a i sam predsjednik je putovao po Americi da mu se pokaže put prema Kaliforniji. Sve to skupa, sa kojim rezultatima. Novac iz EU-a stoji nam na raspolaganju za nešto popraviti i za nešto napraviti, ali, ali i još jednom ali . . . , a mi pričamo o ponudama za monetizaciji o koncesionarima. A ta monetizaciji bi nam danas zamijenila jedan kreditić pa da dišemo do sljedećih izbora, a kojih izbora, koga da izaberemo. Dvanaest quartala, tromjesečni debakli hrvatske privrede i hrvatskih političara, koji slave svečano otvaranje IKEA-e, jedan dučan, jedan izvor Švedskoj za novac. Tragično, nije, a što bi hrvatski političar drugo mogao slaviti, ništa, reci Francuzu hvala za onu vojnu feštu i reci Šveđanima isto tako hvala što su ti razbili dosadu jednog dana. I kada se sjetim koji puta onog američkog kauboja bez dr., sa jednim, iz Bijele kuće, zdravim pogledom na sutra, onda ne želim biti zavidan, samo sam malo tužan, a kada mislim na našu djecu, onda sam još tužniji. I tako smo opet kod jedne priče o praznoj našoj hrvatskoj autocesti, o ponudama za monetizaciju i o koncesionarima, ne znajući od kuda su.

VL
AN
Anamarija10
12:22 13.12.2014.

Pajdaš kumek Dončić traži pare za željeznicu od pripiz... Do priguzine.... Nije problem utući naše milijarde da bi ga slavili u njegovom selu....

VL
BL
Blomberg
17:39 12.12.2014.

Pa dali ta nasa opozicija u drzavi nema bas nista za reci, svi samo sute danas sutra bi htjeli na vlast pa graknite onda, da narod vidi da ima i kod vas onih koji nesto znaju a ne si svesi sve dozvoljavati. A vlada MORA slusati narod i postivati volju naroda jer u konacnici je i za narod tamo gdje je. Za tu koncesijsku odluku MORAJU se svi u drzavi konzultirati jer ta odluka ide na dolazece generacije i vlade zato nemoze netko kao Doncic bahato sam odlucivati.

VL
AN
Anamarija10
12:26 13.12.2014.

Srećom to će se otegnuti a onda dolazi druga vlada.....hej Karamarko sjeti se što si obećao....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.