Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan slučaj
Povratak na članak

Zaprepastili se kada su otkrili što se nalazi u lijesu preminule trudnice

U južnoafričkom selu Mthayisi jedna je žena preminula u visokom stupnju trudnoće, no ono što se kasnije dogodilo zaprepastilo je sve

Komentari 19

Avatar dras32
dras32
17:16 19.01.2018.

Nije to nikakvo cudo vec stanje poznato kao "coffin birth" (rođenje u lijesu, doslovno prevedeno) ili strucni izraz "postmortem fetal extrusion" i nema tu nista misticno vec jednostavno nakon smrti i popustanja misica(mrtvacka ukocenost popusta nakon 48-72 sati) i gomilanjaja plinova kao produkta pocetka raspadanja mrtvog tinela, događa se da plod bude istisnut iz tijela majke, odnosno maternice. Ali lakse je napisati senzacionalisticki klik bajt clanak nego malo.proguglat ako se vec nesto ne zna pa ljudima podastrijeti jednostavne cinjenice.

VL
ZN
Znakovljenagrbu
16:50 19.01.2018.

Karolina Lubina; ti si "ŠTO"? U lijesu je preminulo dijete, čovjek. Dakle, -tko? Jasno? Ako ti nije to jasno, jasno je da si željna senzacije: "..ajmo vidit koliko će ih kliknut kada pročitaju ŠTO se nalazi u lijesu.." Karolina, ŠTO si ti?

VL
SP
sputnik57
19:48 19.01.2018.

A stvarno vi iz večernjeg niste normalni. Ovo je tako pozitivna priča da čovjek dobije veću želju za životom... Jel imate šta u glavi pa da znate tko generacijski sve čita vaše tekstove? Može li išta biti pozitivnog u HR medijima?

VL
TR
trabant7
20:01 19.01.2018.

Pa svi su znali da je u 9-om mj. trudnoće i nikom nije palo na pamet šta je sa djetetom u utrobi.

VL
BI
biserkablagus4
17:32 19.01.2018.

Ako je umrla zena u 9 mjesecu trudnoce kako to da doktori prilikom obdukcije nisu primetili bebu jer beba je sigurno bila ziva a danasnji doktori ko mehanicari kazes da kasljas daju ti sirup bez da te pregledaju sramota za zdrastvo

VL
LT
lulzim-toplica
15:55 20.01.2018.

Sigurno su mogli spasit to nevino bice samo nemar

VL
DU
Deleted user
17:25 19.01.2018.

Pa da je napisala tko, automatska prepostavka čitatelja je da se radi o osobi ili nekom drugom živom biće i tu se gubi dobar dio misterije pa zatim publike i klikova na kojima svi portali i opstaju na kraju krajeva. A ti si očito užasno nesretno i isfrustrirano biće dok se toliko jadno i mizerno pod skrivenim nickom istresaš i hejtaš. E da, usto si i neznalica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.