Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno osuđeni
Povratak na članak

Zapovjednik Kobri uvjetno osuđen zbog neprocesuiranja prekršaja

Uz Rudolfa Tadića su zbog trgovanja utjecajem i zloporabe položaja na uvjetne kazne od po godinu dana zatvora, svaki uz rok kušnje od četiri godine osuđeni i Tomislav Rubinić i Saša Matejčić

Komentari 3

RI
rightside
17:21 17.10.2018.

a da vas pitam nesto ,,hoce li zbog istog djela,neprocesuiranja prekrsaja, ili tocnije nasilja sa smrtnim posljedicama, ubistava itd od strane srpske "nejaci"biti osudeni ovi iz ravnateljstva policije, ili bozinovic ili mozda neki druker plenkovicev??

VL
DU
Deleted user
20:41 17.10.2018.

Ako su prisluškivali taj razgovor onda imaju i onaj u svezi gosp. pardon, druga Linića???ili će biti od kuda mi to?? jedino nisam spomenuo kojega Linića???

VL
DU
Deleted user
17:27 17.10.2018.

Jeli tko sumnjao? Možda gosp Penava?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.