Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa Sveučilišta u Osijeku
Povratak na članak

Zapošljavanje rodbine spriječit će pravilnikom o nepotizmu

Prof. N. Bosanac proziva Sveučilište da zapošljava obitelji, a rektor Turkalj odgovara da se mladi na poslu upoznaju i ožene

Komentari 3

HE
herojulice
19:25 23.09.2016.

Ma dajte molim vas. Dođite u zagrebačku upravu i tražite podatke o prezimenima. Ostati će te šokirani. A kada bi se zagrebalo malo dublje shvatili bi zašto je vic o upravi grada istinit. Zašto u poglavarstvu Zagreba nema seksa. Zato jer su svi rođaci.

VL
KK
klara.kos.73
19:31 23.09.2016.

neka se oni upoznaju i kasnije ožene, ali onda mora jedno otići s fakulteta.Tako je na Zapadu upravo da bi se spriječio nepotizam i korupcija.

VL
Avatar Allemann
Allemann
19:47 23.09.2016.

Filozofski je fakultet u Zagrebu leglo nepotizma. Osobito treba pročešljati Odsjek za filozofiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.