Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIJAVLJENI BORAVAK

Zaposlenica škole varala na putnim troškovima: Protupravno stekla najmanje 23.865 eura

euri
Pixabay/Ilustracija
12.07.2023.
u 09:16

Kao zaposlenica škole na širem đurđevačkom području od studenoga 2018. do veljače 2023. godine primala je putne troškove za putovanje na posao od mjesta prebivališta, iako je neprijavljeno boravila na adresi na širem đurđevačkom području

Policijska uprava koprivničko-križevačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 51-godišnjakinjom s područja Zagrebačke županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

– Kao zaposlenica škole na širem đurđevačkom području od studenoga 2018. do veljače 2023. godine primala je putne troškove za putovanje na posao od mjesta prebivališta, iako je neprijavljeno boravila na adresi na širem đurđevačkom području i nije imala pravo primati putne troškove, čime je stekla protupravnu imovinsku korist od najmanje 23.865 eura – kažu u policiji. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije