Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila faza dostave
Povratak na članak

Ministar Marić o avionima: 'Sada predstoji razdoblje evaluacija i analize ponuda'

'Nakon toga ćemo vidjeti i sve jasno komunicirati ovisno o mogućnostima što se od toga i može komunicirati', rekao je Marić

Komentari 3

LE
lenger
16:01 10.09.2020.

Evo analize u dve rijeci: Kupiti ili americki ili izraelski, nikako europski. Slijedeci put kad se izvrsi agresija na HR, EU ce odmah staviti embargo na HR.

VL
MU
Muncimir
18:39 09.09.2020.

Zašto se tako muće? Biti će američki F-16 za to će se posebni savjetnik Krstičević (krtica CIA) već pobrinuti. Švedska ponuda sa offset poslovima neće se ni razmotriti. Kao uvijek hrvatske interese nitko ne zanima.

VL
ST
stefj
18:16 09.09.2020.

Evo, ovo je prvi članak koji nas priprema na odustajanje od kupovine aviona i ukidanja avijacije. Mic po mic, za pola godine će se pričati da se to ne isplati... Samo detalj - rashodovna strana proračuna je najveća u povijesti, bez obzira na koronu. I to je najveća u povijesti i kada se maknu subvencije za gospodarstvo i najveća u povijesti makar su se ukinule sve investicije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.