Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početna faza
Povratak na članak

Započeo eksperiment na ljudima: U Italiji prvi dobrovoljac dobio dozu anti-Covid cjepiva

Cjepivo je proizvedeno u tvrtki Reithera koja se nalazi na jugu Rima na tzv. tehnološkom sajtu Castela Romana

Komentari 10

DU
Deleted user
16:15 24.08.2020.

Ljudi moji dajte se skockajte. Danas se prvo nadje cjepivo a onda bolest za to... Tako je i ovdje. Ali poučeni iskustvom od "ptičje" gripe kada im nije uspjelo proizvesti paniku jer onda politika i mediji nisu "uskočili" na taj vlak, sada su uspjeli uz pomoć manipulativnih medija i mediokritetske politike proizvesti paniku. I dalje nas buju sve više zatvaral sve dok i zadnji protivnik cijepljenja (a tu se i sam računam) ne bu rekel: odite svi lepo vrit, daj me cijepi i pusti me na miru!!! I dajte malo razmislite o jednome: o coroni se navodno nikaj ne zna: kak to da je odmah bil dostupan test koji otkriva upravo taj virus i to u tim ogromnim količinama??? Sve je to pomno i unaprijed isplanirano! Prema tome: cjepivo je već odavno dostupno, ovo je predstava za narod!!!

VL
XA
xaron
20:21 24.08.2020.

Opet problemi sa komentarima. Od 8 komentara uklonjeno 4 - 50%,koji se nisu svidjeli gazdama u Aust..

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:53 24.08.2020.

sveznam1 covjece sta pises the end civilizacije. Ili pisi Hrvatski ili Engleski jezik. Nesramoti nas Hrvate koji cjenimo svoj jezik. Oni puno kasne moraju ucit od Rusa i OXSFORD uci.. Danas je pocelo ovdjew u Rus cjepljenje za najkriticnije. SPUTNJIKIK V daje minimalno garanciju dvi godine.

VL
SI
sisavac
13:35 24.08.2020.

a za koji virus se do sada pronašlo cjepivo? ono, čisto me zanima.. svinjska, ptičja, gripa, što već...?

VL
SV
sveznam1
13:17 24.08.2020.

nista od toga cjepivo nece izlijeciti covid..ono sto vam preostaje da se drzite mjera i nadate se da nece bit the end civilizacije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.