Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR
Povratak na članak

Započelo obilježavanje Žrtve Borova naselja za Domovinu

Nakon prigodnog programa i polaganja vijenaca ispred Borovo commerca krenula je kolona sjećanja koja se kretala do crkve Gospe Fatimske gdje je održana sveta misa za sve žrtve Borova naselja u Domovinskom ratu

Komentari 8

IL
ilijan
14:25 19.11.2017.

Pokoj vječni daruj im gospodone!

VL
KA
kacavenda
13:11 19.11.2017.

U koloni nikog s levice

VL
DK
domagoj.kalnicki
12:20 19.11.2017.

Posljednja bitka nije potraga za nestalima iako je i to važno. Najvažnija bitka je ONA IDUĆA jer se četništvo nije pomirilo sa gubitkom Hrvatske zemlje i mora. Njima treba naša zemlja i naše more ali bez nas Hrvata. Naoružavaju se a državna srbska propaganda razjaruje među mladim srbima brezumnu mržnju prema Hrvatima kako bi ih opet pripremila za klanja. Čim velikosrbi procjene da imaju izglede na uspjeh (ovisno o međunarodnom okruženju i odnosu snaga) - odmah će napasti s tim da na okupiranoim teritoriju u idućem ratu neće imati šanse preživjeti niti jedan jedini Hrvat. Svako okupirano Hrvatsko mjesto postati će Škabrnja, Vukovar i Srebrenica. Jedino što može odvratiti Srbe od iduće agresije je odnos snaga i mogućnost da Srbija bude nakon idućeg rata manja nego što je danas (to je jedino opamitilo i Njemački i Talijanski i Japanski fašizam). A Maras i SDP bi ukinuli vojsku i ne bi kupovali oružje ?????

VL
Avatar Mario Profaca
Mario Profaca
14:05 20.11.2017.

● GLEDAJUĆI TELEVIZIJU Ukoliko vam se možda makar na čas učini da je "previše" ovih sjećanja, hodočašća i komemoracija za žrtve Vukovara i Škabrnje, stanite na trenutak i sjetite se koliko ste sretni što vama osobno u Domovinskom ratu nitko nije ubijen, nije razrušen vaš dom, a vaša obitelj je na broju.

VL
DH
dalibor.hren
12:17 19.11.2017.

U koloni nisam vidio Pupavca, vjerojatno je potpredsjednik vlade bio u Škabrnji!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.