Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA OPĆEOPASNU RADNJU

Zapalio vozila svjedoku i obitelji s kojom je bio u sukobu pa prijetio smrću načelniku postaje

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
27.10.2020.
u 08:13

Par sati nakon što je zapalio vozila 21- godišnjak je nađen i uhićen, a prilikom uhićenja je vrijeđao te je smrću prijetio načelniku policijske postaje.

Za dovođenje u opasnost i oštećenje tuđe stvari optužen je 21-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici.  Optužen je da je  8. kolovoza 2020. u noćnim satima u Slatini, u dvorištu i neposrednoj blizini kuće obitelji s kojom nije u dobrim odnosima, benzinom polio i zapalio dva vozila. 

Riječ je bila o VW Polu, vrijednom 25.000 kuna i Fiat Puntu, vrijednom 7000 kuna. Osim za ta dva vozila, tereti ga se da je kasnije te noći benzinom polio i zapalio Opel Corsu osobe koje je trebala svjedočiti u postupku protiv njega. To je vozilo bilo parkirano u blizini stana u kojem živi svjedokova obitelj, a nastala je šteta od oko 5000 kuna.

Par sati nakon što je zapalio vozila 21- godišnjak je nađen i uhićen, a prilikom uhićenja je vrijeđao te je smrću prijetio načelniku policijske postaje. Uz to je  u prostoriji za zadržavanje oštetio namještaj i prekidač. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:09 27.10.2020.

Tu samo "gumeni dedek" može pomoći, i jedan temeljiti tretman njime po grbači. A roditelje koji su ga tako fino odgojili treba kazniti za općeopasnu radnju.

P1
Pobrkabi.1
08:52 27.10.2020.

Pretio i nacelniku. Pa kakav je to nacelnik jel oma on peglu u stanici ume peglu i popegla ga nebi doso do ormara ciganska podla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije