Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Zapalio se automobil u Sv. Roku: Cijeli tunel bio zatvoren za promet zbog gustog dima

Gospić: Vatrogasci u tunelu Sveti Rok
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
21.07.2022.
u 17:57

Već oko 16 sati promet je pušten. U prvom momentu bila je zatvorena jedna traka u tunelu, no onda se zbog dima zatvorila i druga traka, kazali su iz policije

Danas u poslijepodnevnim satima zapalio se automobil u tunelu Sveti Rok.

Kako je zadarska policija potvrdila za 24 sata, dojava o zapaljenom automobilu stigla je oko 15 sati. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, no zbog gustog dima cijeli tunel morao je biti zatvoren za promet.

- Već oko 16 sati promet je pušten. U prvom momentu bila je zatvorena jedna traka u tunelu, no onda se zbog dima zatvorila i druga traka. Zbog zatvorene ceste nastala je manja gužva, no poslije sve sve normaliziralo - kazali su. 

>> VIDEO USKOK podigao optužnicu protiv 36 okrivljenika i tri trgovačka društva, među njima Ana Karamarko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije