Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali su i vage

Šibenska policija uhitila četiri britanska dilera. Imali su kokain, ecstasy, travu i veće količine novca

PU šibensko-kninska
21.07.2022.
u 13:04

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

​U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršena su dva odvojena kriminalistička istraživanja protiv četvero britanskih državljana osumnjičenih za počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i to temeljem prikupljenih saznanja 19. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zatečenim u Tisnom dok je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen apartman kojeg je iznajmio na Srimi gdje je pronađeno i oduzeto: 27  grama droge kokain, 427 komada tableta ecstasy, 0,74 grama droge ketamin, digitalna vaga, veća količina novca u kunama, eurima, funtama i dolarima za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Takoder temeljem prikupljenih saznanja 20. srpnja je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 36-godišnjakom zatečenima u apartmanu u Tisnom koji je uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen gdje je pronađeno i oduzeto 55,72 grama droge kokain,80 tableta ecstasy, 2,1 gram droge marihuane, digitalna vaga,  veća količina novca u kunama, eurima i funtama za koju se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku sva trojica osumnjičenih je privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

VIDEO: Pješaci pobjegli glavom bez obzira nakon što su ih ptice napale iz vedra neba

Komentara 1

GO
goran2hr
17:35 21.07.2022.

Nova epizoda - "Zatočeni u inozemstvu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije