Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u mjestu Bajagić

FOTO Zapalio se autobus koji je prevozio školsku djecu: Vozač osjetio dim, djeca odmah istrčala

Sinj: Zapalio se autobus koji je prevozio učenike, a kada su izašli iz vozila sam se pokrenuo i sletio s ceste
Foto: Sasa Tadinac/HaloPix/PIXSELL
1/11
24.05.2024.
u 08:37

U jednom je trenutku došlo do samopokretanja praznog zaustavljenog autobusa koji je zadnjim dijelom izašao izvan kolnika

Zapalio se autobus koji je jutros u mjestu Bajagić, nedaleko od Sinja, prevozio školsku djecu. Kako je navela Policijska uprava splitsko-dalmatinska, vozač je osjetio dim, djeca su izašla iz vozila te nitko nije ozlijeđen.

"Jutros, 24. svibnja 2024.godine oko 07:30 sati u mjestu Bajagić vozač autobusa koji je prevozio školsku djecu zaustavio je autobus jer je osjetio dim. U autobusu se nalazila grupa djece koji su odmah izašli van, kao i vozač kako bi ugasio manji požar koji je najvjerojatnije izbio na predjelu motora", kažu iz policije. Također, policija navodi kako je u jednom trenutku došlo do samopokretanja praznog zaustavljenog autobusa koji je zadnjim dijelom izašao izvan kolnika.

 

GALERIJA Sinj: Zapalio se autobus koji je prevozio učenike, a kada su izašli iz vozila sam se pokrenuo i sletio s ceste
Sinj: Zapalio se autobus koji je prevozio učenike, a kada su izašli iz vozila sam se pokrenuo i sletio s ceste
1/11

"Cesta ŽC 6287 je na tom dijelu zatvorena za promet. Na mjestu događaja su policijski službenici koji će obaviti očevid", navodi policija.

Podsjetimo, jučer se na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca zapalio autobus koji je prevozio djecu iz Pule. Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, objasnio je kako se djeca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

 

VIDEO Zapalio se autobus u Krapini
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar spica10
spica10
09:14 24.05.2024.

prijevoznici pribavljaju izraubana i rashodovana vozila za otpad sa zapada...tako to ide...zakonodavac tu isto snosi odgovornost jer je sigurnost putnika očito 58. prioritet na listi....

Avatar barba_arba
barba_arba
14:36 24.05.2024.

Oće li ko odgovarati ili je vatra u busu neč ko kiša, tuča, bura….

ZA
Zagrebčanka
10:18 24.05.2024.

Ova dva požara su ogledalo prave brige ove države za svoju djecu. Za njih su dobri izraubani autobusi, no-name privatnih prijevoznika koji masno naplaćuju školske izlete i djecu voze u ljesovima na kotačima. Dobro je da nam natalitet pada, jer bi se inače na našoj djeci neizmjerno obogatiio najgori ološ koji ne brine za sigurnost djece. U to računam i nastavnike, koji biraju takve nikogoviće jer od njih vjerojatno imaju neku sitnu korist. Djeca su u ovoj zemlji potrošna roba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije