Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETUČEN JER IH JE RASTAVLJAO

Zapalili joint, posvađali se pa teško ozlijedili 56-godišnjaka

policija
Foto: Milan Šabić/Pixsell
22.01.2020.
u 09:35

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava - istakli su iz šibenske policije.

 U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim omogućavanje trošenja droga 19-godišnjaku i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 56-godišnjaku - naveli su jutros iz šibenske policije.

Istakli su da je osumnjičeni 18. siječnja oko 15 sati u mjesttu Brištani, omogućavao trošenje droga 19-godišnjaku, kojom prilikom je pod utjecajem droga, bez ikakvog povoda tjelesno napao i teže ozlijedio 56-godišnjaka, koji im je, nakon što je uočio da se osumnjičeni i 19-godišnjak svađaju, pokušao pomoći. 

- Tom prilikom je kod osumnjičenog je pronađeno i oduzeto rizle 1,5 cigareta i 0.6 grama bruto težine droge marihuana. 

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava - istakli su iz šibenske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije