Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zapadni dio Ukrajine postaje punopravna članica NATO-a. O tome se zapravo radi

02.06.2023. u 18:15

Razvoj gerilskog ratovanja u Ukrajini, s terorističkim napadima na ruskom teritoriju, mogli bi Rusiju natjerati na pregovore u kojima bi pristala na ustupke koji im sada vjerojatno izgledaju neprihvatljivi

Ključne riječi

Komentara 3

SS
sokac sa drave
16:05 03.06.2023.

Za mir je malo kasno.Ukrajina je imala sansu biti tampon zona izmedju amerike i rusa.Ameri su trznuli na svjetsku zitnicu ,najplodniju zemlju na svijetu i nisu ukrajini dozvolili da bude neutralna ,da nebude u NATO-u.Svijet ih je morao prisiliti na neutralnost kao sto austrija i svedska nisu svojom voljom postali neutralni.Bili su prisiljeni.Rusi nece na nista pristati osim uzeti cijelu ukrajinu pogotovo sada nakon novog saveza KIna,Indija rusija,cijeli arapski muslimanski svjet i africki isto.

DU
Deleted user
00:17 03.06.2023.

nemojte zaboraviti da i rusija moze koristiti gerilsko ratovanje u ukraini a i sto tako i u poljskoj litviji latviji samo kazu da su to poljaci, litvanci koji se protive zapadu i ne slazu sa politikom. moze rusija gerilski/teroristicki djelovatii i po europi, americi britaniji, zagrebu je li tako? mogu i ja u ameriku a i u rusiju ali necu, dobro mi ovdje.

BG
bgrgin
17:53 03.06.2023.

Komentari ovog autora već su dugo vremena lijepo upakirana beogradsko-budimpeštansko-moskovska propaganda, zaogrnuta plaštom slobodoumne analitike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije