Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend procijepljenosti
Povratak na članak

Zaostaju u cijepljenju djece: Riječki epidemiolozi traže pomoć od HZJZ-a

Oni preciziraju da je trend pada procijepljenosti MMR cjepivom u primovakcinaciji i u PGŽ zaustavljen lani pa, dok je 2017. procijepljeno 80% djece, lani bilježe mali porast na 80,2%. Zaustavljen je, kažu, i pad procijepljenosti cjepivom 6u1

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:09 25.08.2019.

Viš pravi novinal bi iskal podatke o tomu kolk je od tih 80 % melo neku reakciju il komplikacije. Tak se bi najbolše vklučil vu ovu prepirku o cijepljenju ali ah....naglasak je na "pravi" !!!

VL
ZA
zagorje10
02:49 26.08.2019.

Pa cega se vi rodi itelji cija su djeca cijepljena bojite, kad su vasa djeca zasticena, cemu ova hajka na ljude koji su se potrudili da se informiraju i upoznaju sa strasnim nus pojavama cijepiva i kojima je na prvomom mjestu upravo zastita nihove djece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.