Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI U REKORDNOM ROKU

Žao mi je što nismo imali veći transparent

navijači
Foto: Screenshot
04.06.2019.
u 23:14

Organizator navijačke akcije I. G. nije želio govoriti previše o samoj akciji navodeći samo kako se država u ovom slučaju pokazala ekstremno brzom i ekspeditivnom

I dok neki sudski procesi traju godinama pa i desetljećima, a čuju se i česte primjedbe na sporost policije, država je u Vinkovcima prije nekoliko dana pokazala koliko može biti brza i ekspeditivna. Naime, vinkovačkoj policiji trebalo je samo 36 sati da napiše obavijest i istu dostavi dvojici navijača Cibalije, popularnih Ultrasa, kako bi ih obavijestili da će protiv njih biti pokrenut prekršajni postupak za remećenje javnog reda i mira.

Oni su u petak navečer, na svečanoj akademiji u povodu 100 godina Cibalije, ispred pozornice i pred očima svih uzvanika, među kojima su bili i mnogi iz političkog vrha Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije, razvili transparent na kojem je pisalo „HDZ, grobari, Vinkulju ste ubili“.

Sve to pratilo je i skandiranje okupljenih Ultrasa. Akademija je nastavljena da bi u nedjelju prije podne dvojici Ultrasa, koji su držali transparent, policija uručila obavijest. Rezultat svega toga bilo je još jedno okupljanje Ultrasa, ali sada ispred zgrade gradske uprave i svega na stotinjak metara od zgrade PP Vinkovci, gdje su ponovno razvili isti transparent. Organizator navijačke akcije I. G. nije želio govoriti previše o samoj akciji navodeći samo kako se država u ovom slučaju pokazala ekstremno brzom i ekspeditivnom.

Policiji je rekao i kako mu je žao bilo, ali ne što je razvio transparent na akademiji, nego što nije imao veću plahtu.

Komentara 15

KE
kenedy
04:30 05.06.2019.

Povezanost, vinkovacke policije i hadezea, oduvijek je bila na vrhunskom nivou...

LI
Linomedo
00:50 05.06.2019.

Ovakvom HDZ-u, Tuđman da je živ, ne bi dao glas. Velik dio onih koji su osnivali HDZ, izašli su od srama kada su vidjeli tko se sve učlanio.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
06:52 05.06.2019.

podrška jedinim istinskim demokršćanima ,Kuščeviću ,Sauchi te Skupini Borg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije