Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Zamalo tragično: Otac kosom nasrnuo na sina, on bacio bicikl na njega

Sud - sudac - sudnica
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
25.04.2019.
u 17:35

Slučaj se zbio prije tri godine, ali je tek nedavno Općinski sud presudio da su obojica krivi i da moraju platiti 2 700 kuna

U Koprivnici se dogodio nesvakidašnji sukob koji je samo pukom srećom završio sretno. Otac i sin započeli su svađu koja je kulminirala kada je otac sina napao kosom za košnju trave želeći ga posjeći, nakon što to nije uspio na njega je bacio čekić

Sin mu nije ostao dužan. On je nakon što je uspješno pobjegao na oca bacio bicikl, a zatim ga udario po nozi zbog čega se otac našao na podu.

Slučaj se zbio prije tri godine, no u javnost je opet "isplivao" nakon što je Visoki prekršajni sud ukinuo presudu Prekršajnog i vratio ga na početak. Tako je slučaj prebačen na Općinski sud koji je nedavno obojicu proglasio krivim i dao im je kazne od 2 700 kuna.

Vozio prebrzo po kiši i razbio se pred policajcem

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo12
18:52 25.04.2019.

Ma potukli se oko starih bojlera i akumulatora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije