Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMSTERDAMSKA KOALICIJA
Povratak na članak

'Žalosno je da se Plenkovićeva vlada ponaša kao vlada njegova EPP prijatelja Orbana'

To znači da se mirovine po posebnim propisima, pa tako i braniteljske trebaju se financirati iz proračuna, a ne iz mirovinskog sustava- priopćili su iz Amsterdamske koalicije

Komentari 9

DA
dadobrc68
15:49 23.05.2019.

A što ćemo sa desecima tisuća partizanskih mirovina,koje se isplaćuju nasljedno,i dobrim dijelom su isplaćuju u države bivše Jugoslavije. Pa onda i mirovine JNA koje Hrvatska ni po kojim međunarodnim obvezama nije bila dužna isplaćivati,ali im je to osigurala Amsterdamska koalicija?

VL
PR
prajdali100
16:48 23.05.2019.

Amsterdamska koalicija !!? Valjda ne može gore.Koji likovi !

VL
BU
Bubalamala
16:28 23.05.2019.

Mirovine su ugovor generacija gdje uplaćuješ za vrijeme radnog odnosa kako bi u određenoj starosnoj dobi imao potrebno za život a to ostvaruješ tim ugovorom generacija, gdje mladi uplaćuju za starije. Mirovine branitelja nebi trebale biti isplaćivane iz mirovinskih fondovaa već se zato treba brinuti država plaćanjem iz proračuna jer u protivnom samo jedan dio građana snosi teret što zakonski u demokraciji nije ravnopravno podijeljeno.

VL
ST
Stipan
21:37 23.05.2019.

Plenković je najbolji odmah poslije kralja Tomislava .

VL
MA
mantheman
16:51 23.05.2019.

Drzava treba iz proracuna se brinuti za te mirovine koje nemaju veze s nama koji cemo u mirovinu preko staza, ako su im vec dali onda neka barem prestanu pricati da je to nas zajednicki problem jer je sustav u komi, bio bi manje u komi da oni koji nisu radom zasluzili mirovinu ne cicaju istu cicu ko onaj koji puni staz odradi i jos k tome dobije 2500 mirovinu a gospoda s pola staza 4-5 pa ko je tu lud

VL
ZO
zoranos
16:18 23.05.2019.

A što fali Mađarima? Ekonomski su najjači od sloma Austro-Ugarske. Orban otvoreno, bez ikakvog straha, napada politiku Merkelice koja je najveći krivac za najveću humanitarnu katastorfu nakon 2 sv. rata (politika otvorenih vrata ljudima iz 3. svijeta) u kojoj je smrtno stradalo na tisuće migranata u želji da se dočepaju njemačkih bonusa. Orban gostuje kod najmoćnijega čovjeka svijeta (Trump) sa poštovanjem i uvažavanjem. Da ne nabrajam dalje. A ono za što se bori Amsterdamska i sl. se sve svodi na ideologiju od koje ne može živjeti (partizani i ustaše, pobačaj, gay brakovi ravnopravnost žena, legalizacija lakih droga i sl.).

VL
OK
okolo
16:00 23.05.2019.

..vjerojatno će biti uvećane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.