Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARENA JAPANKA

Zaljubljenom 'astronautu' uplatila 30.000 eura da se vrati iz svemira oženiti je

Foto: pixabay
11.10.2022.
u 15:37

Par se upoznao na Instagramu u lipnju ove godine.

Da su internetske prijevare ozbiljan problem, naročito za stariju populaciju, već smo svi svjesni, no ipak, tu i tamo se pojavi priča koja odskače od klasičnih scenarija. Tako je u Japanu 65-godišnjakinja ostala bez poveće svote novaca jer je povjerovala osobi koja se predstavila kao astronaut koji je zapeo u svemiru.

Par se upoznao na Instagramu u lipnju ove godine. Njegov je profil bio pun slika svemira te joj je rekao da je on ruski astronaut na svemirskoj postaji, prenosi Daily Mail. Muškarac je ubrzo počeo ženi govoriti da ju voli i da se želi udati za nju, da će se preseliti u Japan gdje mogu započeti svoj zajednički život. 

Muškarac je 65-godišnjakinji objasnio kako mu je potreban novac koji sam nema da bi pokrio troškove povratka raketom na Zemlju sa svemirske postaje. Ona mu je u razdoblju od 19. kolovoza do 5. rujna poslala nešto više od 31.000 eura (234.000 kuna). Nakon nekog vremena, ipak je posumnjala u njegovu priču te ga je prijavila policiji koja slučaj trenutno istražuje kao 'romantičnu prijevaru'.

VIDEO: Objavljena prosječna zagrebačka neto plaća za srpanj. Provjerite gdje je bila najviša!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije