Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Zaletio se biciklom u staricu i istrgnuo joj torbicu iz ruke

Ilustracija
Foto: Thinkstock/ilustracija
06.02.2018.
u 09:56

Nepoznati počinitelj napao je i opljačkao je staricu

Trakošćanskoj ulici u Varaždinu jučer oko 13.20 sati nepoznati je počinitelj opljačkao 85-godišnjakinju. Prednjim kotačem bicikla udario ju je u desni kuk, a kad je pala na kolnik, iz ruke joj je istrgnuo torbicu s novčanikom, dokumentima i novcem. Starici je  medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici

- Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko stotina kuna - kažu u varaždinskoj policiji koja traga za počiniteljem razbojništva.

Komentara 8

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
10:30 06.02.2018.

ehhh,,svemu je kriva neimaština,za koju vlada nema sluha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije