Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uperio pištolj

Maskirani pljačkaš počinio razbojništvo nad 29-godišnjakom

pištolj
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
03.12.2015.
u 11:40

Preplašeni 29-godišnjak odmah mu je dao sav novac koji je imao kod sebe. Nakon toga pljačkaš je pobjegao u nepoznatom smjeru, a muškarac je upomoć pozvao policiju.

Muškarac (29) nemalo se iznenadio kada je jučer otvorio vrata svog stana u Bolšičevoj ulici u Novom Zagrebu, a ispred je ugledao maskiranog razbojnika kako je u njega uperio pištolj.

Nepoznati pljačkaš s fantomkom na licu u razbojnički pohod se uputio u 22.25 sati. Preplašeni 29-godišnjak odmah mu je dao sav novac koji je imao kod sebe. 

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o tisućinjak kuna. Nakon toga pljačkaš je pobjegao u nepoznatom smjeru, a muškarac je upomoć pozvao policiju. 

>> Pljačkaš prijeteći nožem ljekarnici oteo nekoliko tisuća kuna 

>> Opljačkana pošta u Prečkom

Komentara 1

NO
novkovka
10:17 04.12.2015.

0 tisućnjak kuna? koliko je to i čiji je to pravopis??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije