Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička kaljuža na 500 stranica

Žalac je zbog prijatelja Šimunca dizala ljude s godišnjeg: Politički mulj u pozadini mega-afere

03.02.2023.
u 19:52

VIP optužnica EPPO-a otkriva kako se zapravo upravlja zemljom. Premda optužnica Ureda europskog javnog tužitelja protiv Gabrijele Žalac još nije pravomoćna, njeni detalji ponovno su uzdrmali političku scenu. Razlog su poruke koje su međusobno izmjenjivale Žalac i Josipa Rimac, još jedna moćna žena HDZ-a, nekadašnja državna tajnica i ‘kninska kraljica’

Komentara 18

VI
vidum
00:45 04.02.2023.

U milijunima članova zločinačkih organizacija diljem svijeta, nema ni jedne poštene osobe. Zašto bi HDZ bio iznimka?

WA
walker
20:39 03.02.2023.

Hvala ti, Andrej! Vrhunski kadar si okupio. Baš si tematičan.

IC
ICCO
20:57 03.02.2023.

Zašto je AP toliki hvalio Gabiku dok je sjela u pritvor? Jel možda zato da samo šuti i ne izda nekoga i nešto? Samo šuti i izdrži, rhešit će se. Baš na to smrdi tolika količina hvale one koja voli novi MercedesBenz u dvorištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije