Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA GORA

Zakvačen sajlom za pod švedskog autobusa pokušao se domoći EU: Otkrilo ga jaukanje

crnogorska policija
Foto: Wikimedia Commons/Dickelbers
1/3
26.09.2019.
u 21:55

Nakon obilaska Skadarskog jezera, autobus je stigao u Tivat, grad na crnogorskoj obali, gdje su turisti trebali prenoćiti.

Crnogorska policija uhitila je u Tivtu ilegalnog migranta iz Libije koji se pokušao domoći Europske Unije sakrivši se u podvozju turističkog autobusa švedskih registarskih oznaka, objavio je u petak lokalni tivatski radio.

Prema saznanjima tog radija, u srijedu, dok je skupina turista boravila u Podgorici, ilegalni migrant se sajlom „prikvačio“ za pod autobusa koji je vozio turističku turu kroz Crnu Goru. Nakon obilaska Skadarskog jezera, autobus je stigao u Tivat, grad na crnogorskoj obali, gdje su turisti trebali prenoćiti.

Tokom zaustavljanja, hidraulični sustav je počeo spuštati autobus što je ugrozilo „slijepog putnika“, pa su se iznenada ispod autobusa začuli jauci.

Kada je vozač ponovo startao motor, a autobus se podigao, migrant je krenuo bježati tivatskim ulicama. No, ubrzo su ga sustigli crnogorski policajci i priveli upravi za zbrinjavanje migranata koji su ga vratili u Podgoricu i smjestili u prihvatni centar za migrante.

Video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

Komentara 1

UM
Umoran
01:01 27.09.2019.

Prikacio, a ne prikvacio! Koje silovanje jezika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije