Naslovnica Vijesti Svijet

Zakvačen sajlom za pod švedskog autobusa pokušao se domoći EU: Otkrilo ga jaukanje

Nakon obilaska Skadarskog jezera, autobus je stigao u Tivat, grad na crnogorskoj obali, gdje su turisti trebali prenoćiti.
26. rujna 2019. u 21:55 1 komentara 1267 prikaza
crnogorska policija
Foto: Wikimedia Commons/Dickelbers
Pogledajte galeriju 1/3

Crnogorska policija uhitila je u Tivtu ilegalnog migranta iz Libije koji se pokušao domoći Europske Unije sakrivši se u podvozju turističkog autobusa švedskih registarskih oznaka, objavio je u petak lokalni tivatski radio.

Propala svadba Srpkinja i Crnogorac rastali se nakon samo tri sata zbog pjesama

Prema saznanjima tog radija, u srijedu, dok je skupina turista boravila u Podgorici, ilegalni migrant se sajlom „prikvačio“ za pod autobusa koji je vozio turističku turu kroz Crnu Goru. Nakon obilaska Skadarskog jezera, autobus je stigao u Tivat, grad na crnogorskoj obali, gdje su turisti trebali prenoćiti.

Tokom zaustavljanja, hidraulični sustav je počeo spuštati autobus što je ugrozilo „slijepog putnika“, pa su se iznenada ispod autobusa začuli jauci.

Kada je vozač ponovo startao motor, a autobus se podigao, migrant je krenuo bježati tivatskim ulicama. No, ubrzo su ga sustigli crnogorski policajci i priveli upravi za zbrinjavanje migranata koji su ga vratili u Podgoricu i smjestili u prihvatni centar za migrante.

Video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • Umoran:

    Prikacio, a ne prikvacio! Koje silovanje jezika....