Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Josipović
Povratak na članak

'Zakon mi priječi da europske izbore raspišem prije 1. srpnja'

Predsjednik Josipović oglasio se u vezi raspisivanja izbora za Europski parlament te naglasio da prije promjene Zakona o izborima zastupnika iz Republike Hrvatske u Europski parlament ne može raspisati izbore prije 1. srpnja.

Komentari 2

LI
list68
08:54 16.02.2013.

Mislim da bi prvo trebao pokrenuti postupak za izglasavanje nepovjerenja ovoj vladi, a zatim konstituiranje "vlade nacionalnoga jedinstva".

VL
OB
-obrisani-
20:00 16.02.2013.

Ne može predsjednik ništa, dok Milanović, Mrsić, Linić i ostali vladajući mogu sve. Pa čak za normalnoga poštenoga čovjeka i nemoguće. Da li bi da je mogao spriječio bezobrazno povećanje plaće ravnatelju HZZO-a i ostalim ravnateljima, a dozvolio oduzimanje, smanjenje, nepoštovanje Kolektivnih ugovora, svih onih kojima se plaće nisu povećavale već smanjivale. Predsjednik bi trebao imati najveće ovlasti i nedozvoliti ono što je mimo Zakona, ili nedozvoliti donošenje Zakona, Propisa koji negativno utječu na siromašni sloj radnika. Nitko ne želi povesti računa o tom sloju, o radnicima koji su izlazili na ulice, radnicima čije su tvrtke prodane, pokradene. Zar je to Hrvatska za koju se ginulo. Da ginulo se za sve ove koji nas osiromašuju i nadalje, pogodujući prethodicima. Biti će sve više i starih i mladih koji će sa gađenje govoriti gdje su se rodili i gdje žive.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.