Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se i suglasnost države
Povratak na članak

Zakon Lex Todorić uvjet za stand-still aranžman, jer blokade treba maknut

Bankari i faktoring društva dugove Agrokora počeli naplaćivati od dobavljača. Razlog su dugogodišnje kombinacije poslovanja s mjenicama

Komentari 6

GE
generacija57
07:58 02.04.2017.

Lude li države

VL
CH
chupakabra
08:43 02.04.2017.

a zakon u kojem svaki poslovni subjekt mora na vrijeme izvršavati plaćanje?!!! Da država nije poticala agrokorovo poslovanje, do ovoga ne bi ni došlo. i nije sad ko je pametan a ko nije jer je ovo teška svinjarija na grbači poreznih obveznika a to je organizacija korumpiranih političara hdz-sdp.

VL
Avatar comparator
comparator
08:17 02.04.2017.

Što će se dogoditi kad Rusi preuzmu Agrokor ili onaj dio koji je pod njihovom domenom ? Da sam u vladi ne bih se žurio s davanjem jamstava jer za to su zadužene banke koje barataju novcem i rejtinzima. Neka se banke malo koprcaju jer Hrvatska treba jednom pokazati zube onima koji ju žele cijediti nudeći joj kredite s velikim kamatama .

VL
Avatar Azriel
Azriel
09:13 02.04.2017.

pa na žalost ak se banke počnu koprcati, država A i mi ćemo se još više koprcati. Naime nestat će novca, jer dug Agrokora, ako je 16 milijardi kuna samo, u što sumnjam trebao bi biti veći, to iznosi četvrtinu ukupne količine novca u opticaju. Pa vidite kak to bu utjecalo na gospodarstvo kod nas. Situacija uopće nije jednostavno, i Todorić bu prije ili kasnije morao na sud kazneno odgovarati. A to dobro zna i on. Isto kako i zna da se rusima ne ostaje dužan. Mi svi ostali smo taoci jednog čovjeka

VL
Avatar dario554433
dario554433
08:48 02.04.2017.

Ha,ha, ha... Čuli ste sad je vrijeme da konačno krenete s riječi na djela dakle po lovu u Hrvatsku blagajnu i platiti Gazdine račune.

VL
DO
dopizdilomi
08:09 02.04.2017.

Blokade treba ukinuti tek kada se prvo namire dobavljači, pa država i na kraju banke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.