Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBO GA NOŽEM U PRSA

Zajedno se opijali pa ga 13 puta izbo nožem

mrtvac
Duško Mirković/Pixsell
14.03.2010.
u 12:45

Dvojica muškaraca su se nakon proslave Dana grada vratili u kuću u kojoj je neprijavljeno stanovao S. R. i tada je između njih došlo do sukoba zbog ranijih nesuglasica.

POŽEGA - Istražni sudac Županijskog suda u Požegi Berislav Devčić odredio je danas prijepodne 48-satni pritvor Požežaninu S. R. (60) kojega se sumnjiči da je u petak između 14 i 15 sati u stračari u Ulici Vučjak u samom središtu grada ubio D. S. (46). Osumnjičeni za ubojstvo je požeški beskučnik koji je već duže vrijeme živio u nenastanjenoj kući iznad gradske tržnice.

Dvojica muškaraca viđeni su u petak s još nekolicinom muškaraca i jednom ženom u gradskoj pješačkoj zoni na proslavi Dana grada gdje se točilo besplatno vino. Ženi je u jednom trenutku pozlilo, pala je na zemlju i odvezla su ju kola hitne pomoći.

- Između 14 i 15 sati dvojica muškaraca su se vratili u kuću u kojoj je neprijavljeno stanovao S. R. i tada je između njih došlo do sukoba zbog ranijih nesuglasica. Pritom je mlađi muškarac zadobio trinaest ubodnih rana nožem u prsište zbog čega je umro. Na mjestu ubojstva pronađeni su nož i štap s tragovima krvi. Nakon ubojstva stariji muškarac je otišao u grad i nastavio se opijati a potom se vratio u kuću i zaspao. Kada se ujutro probudio ponovo je izašao iz kuće a policija ga je, nakon dojave da je pronađen mrtav čovjek, zatekla u blizini tržnice. Prilikom privođenja muškarac je u krvi imao 1,25 promila alkohola - rekao je glasnogovornik PU požeško-slavonske Krunoslav Kokić.

Ubijeni muškarac također je na licu i podlaktici imao rane za koje je utvrđeno da se radi o životinjskim ugrizima, vjerovatno štakorskim. Tijelo mrtvog muškarca je u subotu oko 10,30 sati uočio čovjek koji je prolazio ulicom te je o tome obavijestio policiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije