Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miro kovač mu uzvratio
Povratak na članak

Pernar: Hrvatska šalje našu vojsku na rusku granicu

Sabor danas raspravlja o Mostovu prijedlogu da se sankcioniraju zastupnici koji neopravdano izostaju s glasovanja.

Komentari 122

ĆA
ćaćaća
13:26 28.10.2016.

ulaskom u međunarodne asocijacije hrvatska je ima određena prava i obveze..i tu nema ništa sporno..to smo znali i prije nego smo potpisali..jedino u hrvatskoj neke manjine imaju samo prava a ne i obveze..naravno da je to apsurd..

VL
KK
klara.kos.73
13:52 28.10.2016.

oni koju su poslali vojsku trebali su u prve redove staviti svoje sinove i kćeri.

VL
KE
keyser
13:53 28.10.2016.

Maras je najveći populist kojeg je Sabor ikada vidio…

VL
TW
TWITOIST
13:53 28.10.2016.

Neobjektivno pisanje novinara i znosenje neistine o ljudima,je takodjer ''odvrcanje sarafa''

VL
Avatar Proleter
Proleter
13:51 28.10.2016.

Nego Kovaču, izvoli lijepo papovku u šake, i ti i sve što ti se doma za kvaku hvata, pa fino juriš na nuklearnu gljivu. A moja djeca i ja s veseljem ćemo tebi i tvojima doći na sprovod, pa makar morali i u Rusiju.

VL
RA
radosantonija37
13:35 28.10.2016.

Mi jesmo mala drzava namA netreba niko ni ameri ni rusi.Sto mi moramo biti neciji lauferi .Pustimo mi I amere I ruse de da mi svoje dvoriste sredimo.A vi u saboru gledajte da nam mladi imaju posao I dostojan zivot da se nemoraju potucati po tudem svijetu.Djeca da imaju bezbrizno djetinstvo a stari da mogu uzivati u svojoj zasluzenoj mirovini.E o tome trebate da pronadete rijesenja nego da se bavite amerima I rusima.

VL
IM
Immanuell
14:11 28.10.2016.

Pernar se razlikuje od ostalih po tome što on jedini javno iznosi ono što manje više svi mislimo, ali se ne usudimo reći nego hinimo kako smo "timski igrači" za NATO. Momak ima stila i hrabrosti.

VL
PR
prarvat
13:24 28.10.2016.

počeo se ponavljati. još je fora, ali uskoro će postati naporan.

VL
Avatar kanncer
kanncer
13:07 28.10.2016.

Naravno, poslat će tuđu djecu da ginu za američke interese - ništa rvati iz povijesti naučili nisu. Ako već donose odluku neka politička elita svojim odlaskom da primjer...

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
13:34 28.10.2016.

Ajde, nešto pametno i od Pernara. Baš sam razmišljao kud ću od sreće od prosperiteta koji nam je donio NATO.

VL
Avatar RoboCop2016
RoboCop2016
13:29 28.10.2016.

Pitajte se samo zašto se šalje vojska uz rusku granicu. Aneksija Krima, SAO Krajine na istoku Ukrajine, invazija Gruzije, masovno klanje i konc logori po Čečeniji, kasetne bombe i fosfor u Siriji... Ljudi, Moskva želi da se obnovi Sovjetski Reich. Bolje gasiti vatru kod susjeda - nego da ta vatra dođe kod nas.

VL
DU
Deleted user
13:48 28.10.2016.

I što je Pernar slagao?

VL
IV
ivanjoksimovic
13:38 28.10.2016.

Ma samo pokazuju misice i jedni i drugi. Ne budite ludi, nista od S. rata. Niti jedna drzava, pa cak ni S. Korea, nije toliko luda. Svima je odavno jasno da od planete ostalo nebi nista u slucaju rata globalnih razmera. Da Rusija sinhronizovano lansira Satane na istocnu obalu, uopste nebi bio potreban kontra udar Amerike, buduci da bi sama silina ruskog udara verovatno pomerila zemljinu osu i sasvim sigurno promenila svet kakav danas znamo. Zar zaista mislite da NATO nije mogao da reaguje u ukraini? Ili Rusija u Turskoj nakon obaranja aviona? Mogli su i jedni i drugi, ali su svesni posledica. Zato ce se samo malo nadjacavati u lokalnim sukobima. Nikome nije potreban Svetski rat.

VL
KK
klara.kos.73
13:50 28.10.2016.

sinko moj ti sigurno nećeš umrijeti od starosti.

VL
CA
campa
14:33 28.10.2016.

Dnevno slušamo o poštivanju ustava i poreznoj reformi.Svaki dan se govori onako bombastično a neobjašnjava se ljudima što će se stvarno dogoditi.Vladajuči političari ne poštuju sabor pa je li to od danas pitam se?Nepoštivanje sabora je kontinuirano od samostalnosti i svjesni smo da je sabor samo glasačka mašinerija koja potvrđuje ono što im političari na vlasti serviraju.Ništa čudno.Bilo bi čudno kad bi odluke donosio sabor u našem slučaju on ih samo potvrđuje.Poznato je da je Hrvatska u EU jedna od najskupljih zemalja što se tiće potrošačke košarice.Otiđite u bogatije zemlje EU i vidjet čete da je ista kod nas skuplja i do 50%.Pitam se zbog čega se na početku mandata mjenja ovršni zakon ako se dublje pogleda sve je jasno sljede nam nova poskupljenja kako energije tako i hrane.Pitam se što mi inmamo od toga što se hvalimo da nam je SAD zemlja partner?Kolike su investicije SAD u Hrvatsku i doči ćemo do poražavajuće istine da mi njima služimo samo kao zemlja koju treba dokraja osiromašiti i tako ovaj regijon pripremiti za moguče nove sukobe.Pernar je u pravu nas konstantno plaše kako bi nas lakše podredili svojim nakanama.Izgladni čovjeka i inda ga ciklički nahrani.Već viđeno u zemljama J.Amerike.Nije ni čudno Kolinda je povratnik iz NATO-a a Plenković i Štir iz Brisela kockice su posložene,patizani i ustaše su trenutačno na odmoru(zbog Pernara) a demagoške priće o boljoj budučnosti Hrvata i Hrvatske već su u provedbi.Slavonija se iseljava praveći prostor stvaranja 10000 m kvadratnih u komadu za strance.

VL
PJ
Pjesnik
13:49 28.10.2016.

Da zvjerus,upravo takvima treba davati najviše prostora jer govore istinu a istina jaçe boli od laži

VL
KI
kimi
13:25 28.10.2016.

Članice NATO-a prvenstveno iz istočno evropskih država a onda i iz ostalog dela Evrope će biti topovsko meso u slučaju eventualnog rata sa Rusima ali dok budete slali svoju decu imajte na umu da će se rat zarad američkih interesa (ukoliko ne daj Bože bude nuklearni) voditi daaaaleko od američkih granica.

VL
Avatar Proleter
Proleter
13:41 28.10.2016.

Nije svako zlo za zlo. Bar će biti niži pdv na lijesove u kojima će se vratiti hrvatski sinovi.

VL
DU
Deleted user
16:53 28.10.2016.

Pernaru:Rat prijeti Balkanu i jugoistočnoj Europi?!....Ruska ofenziva na jugoistok Europe: Balkan na vatrenoj crti Rusije i Zapada.Dok traju bitke za bliskoistočna vrata i središnji dio strateški važnog kopnenog koridora koji povezuje Europu i njenu EU s Bliskim istokom, na jugoistoku Europe ruska politika preko posrednika Srbije i BiH entiteta Republika Srpska, upravo postavlja bojišnicu za kontrolu europskih vrata koridora. Time je pokrenula geopolitičke procese koji se više ne mogu zaustaviti i koji će promijeniti lice jugoistočne Europe i Balkana. Bilo je samo pitanje dana kada će ruska politika pokrenuti kriznu dinamiku na balkanskim prostorima duboko iza prvih crta NATO rasporeda, iza leđa Rumunjske, Bugarske i Madžarske. Koliko se god u ovim trenucima činilo nevjerojatno, banalno i bizarno, Dodikov referendum ipak je poslužio kao okidač geopolitičkih procesa na crti regionalnog i globalnog sučeljavanja Zapada i Rusije. Predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, u Moskvi je neposredno pred nedavno održani referendum o Danu Republike Srpske, koji udara temelje izdvajanju tog entiteta iz BiH, primio sam ruski predsjednik Vladimir Putin, a u ovim trenucima dok se predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u Moskvi sastaje s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, na teritoriju Srbije održavaju se zajedničke vježbe srpskog i ruskog zrakoplovstva „Bars 2016“. Potpuno je sigurno da iza svakog poteza Beograda i Banja Luke, koji polako zagrijavaju balkanski kotao u NATO-ovom zaleđu, stoji – Moskva.Pernaru pazi kog ti to favoriziraš i radi čega.Pernaru traži podatke o rusiji unazad 10g i analiziraj pa onda ju otvoreno podrži ako si sljedbenik take politike,ali pazi moraš onda biti do kraja dosljedan takoj politici i na kraju snositi posljedice zašto podržavaš ruske teroriste i agresorsku politiku od strane rusije.Drugim riječima ne lupetaj o stvarima o kojima nemaš pojima.Pernaru rusija če srbiju i bosnu koristiti u svoju korist a to je protiv EU i USA.

VL
DO
doktor1
15:51 28.10.2016.

Covjek je apsulutno u pravu. Vrlo je dobro za Hrvatsku da takav lik kao Pernar otvoreno govori sto se sve radi iza ledja gradjana bez njihovog znanja. Time je njegova pozicija u Saboru za HRV daleko korisnija nego Pupovca, Pusic, Stazic i slicnih.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.