Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U 'OTVORENOM'
Povratak na članak

Zaiskrilo između Benčić i Peternela: 'Druker, cinker, to je ono što ste vi'

Tijekom rasprave vezane uz slučaj Hrvata uhićenih u Zambiji, Sandra Benčić kazala je da je Igor Peternel iznio niz laži

Komentari 59

SP
Stari panj
23:51 08.02.2023.

Ovu histeričnu Benčičku ne bi htio imati ni za susjedu. Čisto sumnjam da bi se ovako zalagala za nekog s desnog spektra. Najobičnija licemjerka. Kad su Marku Perkiviću zabranjivani koncerti u EU, a na osnovi ljevičarskih dojava iz Hrvatske - to nije bilo cinkanje?

VL
CA
Catalonia
23:50 08.02.2023.

Drug-ar!ca bencic je bila bas nervozna. Mislil sam da bu tukla ostale goste Otvorenog..

VL
LO
Lolita3
01:53 09.02.2023.

Kako je slatko u članku izostavljeno najbitnije, a to je pitanje Vesne Vučemilović iznerviranoj do predinfarktnog stanja Možemovki : može li sa sigurnošću dati odgovor na pitanja: “Što je sa svih 130 djece posvojenih iz Konga? Gdje su ta sva djeca? Možete li potvrditi da niti jedno dijete nije prodano dalje, da ne prosi po ulicama Berlina, da nije završilo u trgovini djecom, prostituciji? Da, ili ne?” Da ili ne, ponovila je više puta, ali Benčićka je bila nerazumljiva i nesuvisla i nije odgovorila. Svaka čast g. Vučemilović.

VL
DI
Dingač
00:24 09.02.2023.

da imate imalo ljudskosti i makar malo savjesti potražili biste prave roditelje te djece ili njihovu bližu rodbinu i pomogli toj djeci da se približe pravoj obitelji a ne pedofilima koji su im kupili lažne rodne listove i sve ostale dokumente.

VL
DU
dufour
04:21 09.02.2023.

Jedno je priča Benčićeve, a drugo je realnost. A realnost je da su ta 4 para jučer bila spremna odletjeti iz Zambije, već su prošli passport control na aerodromu, a u nijednom trenutku nisu pomislili da su "nešto zaboravili". Koji roditelj bi ostavio dijete od godinu, 3 godine u stranoj zemlji i pobjegao kući? Samo onaj koji je ološ nebeski... koji zna da su ta "njihova" djeca plod kriminala

VL
LL
Litos(l)av
00:56 09.02.2023.

Drukarica i možemovce pokušavaju prodati stari kvaziaktivistički trik igrica na emocije. Anonimna srcedrapajuća pisma ''zabrinutih'' roditelja-posvojitelja i to baš njima napisana, tobožnja briga za djecu itd., itd. Međutim, drukarica bi trebala znati da su igrice skrivanja i prikrivanja iza emocija davno pročitana priča. Ta nisu oni od jučer na sceni.

VL
AM
Axis Mundi
04:02 09.02.2023.

Vrlo rijetko se može vidjeti dotičnu gospođu kako nešto staloženo obrazlaže, uglavnom kao da se svađa sama sa sobom, stalno mlatara rukama, vrlo kontraproduktivno. Ima njenih sličnih kolegica. Kad zagovara svoju agendu, onda je glasna, kad treba kratko odgovoriti na neko pitanje koje joj ne odgovara, onda se malo stiša, Ispravno je postaviti pitanje tko je omogućio kongoanskoj djeci da dobiju državljanstvo i putovnice ni više ni manje nego u Hrvatskoj te zašto se samo tako prelazi preko još nekih bitnih činjenica (transrodna osoba, zabrana posvajanja od strane DR Kongo itd.) Frapantna je činjenica da posvajatelje domaće djece mikroskopski proučavaju do desetog koljena valjda, a s druge strane moguće je dovesti nekog s drugog kraja svijeta i to na očigled iz sasvim stote kulture i nitko to ne provjerava, nevjerojatno! Posvajanje jest plemenit čin, ali ne u svim slučajevima.

VL
KO
koraknaprijed
04:51 09.02.2023.

Bencic očito laže, u jednom segmentu kaže da su djeca posvojena po zakonima Hrvatske i Konga,u drugom priznaje da posvatelji i njihovi pomoćnici nisu kazali da su potencijalni posvajatelji transrodne osobe, sa time su NAMJERNO KRŠILI zakone Konga,koji zabranjuje prisvajanje transrodnim osobama.

VL
FO
forfun
05:48 09.02.2023.

Sramota ljudskog roda kada se djecom trguje, tu bi kazne trebale biti strašne.

VL
DE
Demigodessnixie
05:54 09.02.2023.

Nadam se da ce i nju netko tuziti za klevetu...pukla ko kokica u pokusaju obrane neobranjivog

VL
ME
medvedgrad
07:07 09.02.2023.

Benčicka ovako zamislja demokraciju, gdje ona i njeni lažni ljevičari nameću svoju istinu . A i fino se prikazala kao zaštitnica trgovaca robljem jer su opet pak njeni.

VL
MA
Madrac09
08:14 09.02.2023.

Znači, nema šanse da mene netko bez moje djece deportira iz neke države, da se ja s time složim i pođem iz te države bez svog djeteta. Niti su to bila vaša djeca , niti vi znate kaj znači bitii roditelj. Laički zaključak: mutni poslovi.

VL
SK
Skviki3
07:20 09.02.2023.

Kaže Benčićka:Još jednom ću ponoviti - ta djeca nemaju drugo državljanstvo nego hrvatsko. Oni više nisu državljani Konga. Dakle, mi kao država, svi bi se trebali usredotočiti na to da zaštitimo kao država tu djecu, da dobijemo informaciju gdje su, da ih spojimo s njihovim jedinim roditeljima koje sada imaju - to su njihovi posvojitelji.-----No zakon kaže: ne može se dobiti državljanstvo ako se ne ukine ono koje se ima. Roditelji te djece su državljani Konga. Dali se imaju dokumenti gdje tu djecu oni daju na posvojenje.

VL
SH
Shorv600
07:48 09.02.2023.

Benčićka ima debele prste u ovom kriminalu.

VL
HR
hrza
08:44 09.02.2023.

Gospodja Benčić brani kriminal i to je i njoj jasno samo ima skriveni interes. Možda je i ona potplaćena?

VL
DU
Deleted user
08:19 09.02.2023.

Ta Zambija mi se sve više sviđa, a i "naši" su zbilja hrabri. Kao transnešto ideš u državu trgovati djecom, a znaš da te tamo čeka doživotni zatvor.

VL
Avatar Pukovnik Simo
Pukovnik Simo
07:37 09.02.2023.

Ovu Benčićeva ista jedna početnica šta sam ju video na kursu od Dobriše Čosića. Bila je veoma angažovana.

VL
DU
Deleted user
08:22 09.02.2023.

Sve ove trgovce/posvojitelje iz prethodnih "posvojenja" treba deportirati u Kongo/Zambiju na pošteno suđenje, jer u RH sudi politika, a ne pravo.

VL
DU
Deleted user
08:26 09.02.2023.

Pogledaj kako je prihvaćen tvoj komentar. To govori sve o tebi i Benčić. Tu živčanu spodobu nije moguće braniti.

VL
DU
Deleted user
09:24 09.02.2023.

I u Africi ima obrazovanih ljudi. Očito u nekim zemljama Afrike LGBT zajednica i slične stranke nisu poželjni zbog rizika u odgoju djece , ma što to značilo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.