Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV BOŽIĆNI POKLON
Povratak na članak

Zaigrajte igru “Spriječi Trianon” i učinite Mađarsku opet velikom

“Promijeni povijest”, glasi jedna od poruka igre, koja izgleda kao da cilja na publiku zainteresiranu za reviziju granica.

Komentari 12

Avatar Asterix
Asterix
12:49 27.12.2019.

Ovo je Milanoviću došlo k'o naručeno da potvrdi svoje mišljenje o Orbanu.

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
17:15 28.12.2019.

Zamisli ! Imaju društvenu igru. Strašno. U nekim se društvenim igrama osvaja čak i Eiffelov toranj. Strašno. Opet je tzv. novinar Drkanjec napravio remek-djelo. To je doprinos kampanji slučajnog predsjednika "slučajne države" slučajnog lista Vešernjaka koji nije slučajno u vlasništvu Austrijanaca.

VL
HR
Hrvac222
13:42 27.12.2019.

Jugoslavci nikako da shvate da je Kosovo bilo samo početak povratka teritorija koje su oteli. Pravi gospodari se vračaju na Balkan. Sviđalo se to "Jugoslavenima" ili ne ali "od Vardara pa do Triglava", kako su oni tepali svojoj otimačini, govorit će se talijanski, mađarski, njemački, albanski i engleski a ovaj pogani jezik biti će zatrt za sva vremena. "Jugoslavenima" na muku a pravim Srbima i Hrvatima će biti čast naučiti jezike svojih gospodara i služiti im na vijeke vjekova, amen !

VL
MP
mpetro35
12:54 27.12.2019.

joj ... pa koji mađari ... to naša lovačka društva razbucaju za jedno popodne , nikad od njih ratnika

VL
PL
Plavakrava
12:33 27.12.2019.

Jedino je Baranja dio gdje ima Madzara , Hrvatska takva podrucja treba planski naseljavat a izgleda da se cijela Slavonija planski iseljava , bas me zanima kako ce Orban pronatalitetnom politikom u Vojvodini stisnut Srbe

VL
Avatar Foton
Foton
12:48 27.12.2019.

Pa Madzari su uvijek zeljeli izlaz na more.sad izgleda i nova generacija masta o tome a siguran sam da ni Orban to nije zaboravio. Mozda ceme morati uciti madzarski, zaheban jezik.

VL
SV
Svarogov
19:37 27.12.2019.

Ideš kedveš na moga sjedneš,ezer forint platiš pa se klatiš

VL
DU
Deleted user
17:55 27.12.2019.

Gdje je naša predcjednica , političari , zašto se ne reagira na očite teritorijalne pretenzije . ovo nije nimalo bezazleno .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.