Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DJELO

Zagrepčanin pronašao novčanik mladog Splićanina, u njemu bila velika svota novaca: 'Ne brini, na sigurnom je'

Zagreb: Novčanik
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
02.01.2023.
u 12:26

Mladić je novčanik ostavio na području zagrebačke Trešnjevke, a u njemu je bila i pozamašna količina i eura i kuna

Zbog ushita novogodišnjeg slavlja često zaboravimo pripaziti na neke važne stvari koje uvijek uzimamo sa sobom, poput ključeva i mobitela. Upravo to dogodilo se mladiću iz Splita koji je u 2023. godinu ušao - bez novčanika. 

Mladić je novčanik ostavio na području zagrebačke Trešnjevke, a u njemu je bila i pozamašna količina i eura i kuna. Na njegovu veliku sreću, novčanik je pronašao Dino Baftijani iz Zagreba koji je putem Facebooka odlučio potražiti vlasnika, prenosi Morski.hr.

''Pronađen maloprije na Trešnjevci novčanik s cijelom mjesečnom plaćom'', napisao je dobročinitelj u objavi, zajedno s imenom i prezimenom mladića koji je izgubio novčanik.

''Ako ga tko zna, neka mi se dečko javi. Sretan Božić i Nova godina. Dečko ne brini, malo si u bedu, ali je na sigurnom. Bit će ti u cijelosti vraćeno. Drugi put opreznije'', dodao je. 

Vlasnik se ubrzo i javio na ovu objavu, a zalutali novčanik mu je tako i vraćen.

>> VIDEO Kako prepoznati lažne novčanice eura? Mjesečno ih se u Europi pojavi 35.000

Komentara 3

DE
DenisSplit85
08:15 03.01.2023.

Ja hm,nebi vracao , ostavio bi novcanik, a novice uzeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije