Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.000 kutija krijumčarenih cigareta

Zagrepčanin preprodavao ilegalne cigarete i tablete za potenciju, pronašli mu i oružje

cigarete
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
17.03.2022.
u 12:03

Cigarete, lijekove za potenciju te oružje osumnjičeni je skrivao u kućama na području Novog Zagreba i Trnja

Zagrebačka policija uhitila je muškarca koji je u kućama u Novom Zagrebu i Trnju skrivao više od 15.000 kutija krijumčarenih cigareta i 3600 tableta za potenciju, ali i osam automatskih pušaka, prigušivače i streljivo.

U policiji kažu da je 40-godišnjak za kojega su sumnjali da duže vrijeme nabavlja i preprodaje cigarete i tablete za potenciju, razotkriven sredinom ožujka dok je manju količinu cigareta i tableta spremao ispod sjedišta svog skutera kako bi ih dostavio kupcima.

Nakon što je uhićen osumnjičeni je policiji, kako kažu, samoinicijativno predao više od 15.000 kutija cigareta bez markica Ministarstva financija, oko 3600 tableta za potenciju, kao i pozamašni arsenal oružja, uključujući osam automatskih pušaka, dvije ručne bombe, prigušivače, spremnike, pištolj, bajunete za pušku i streljivo.

Cigarete, lijekove za potenciju te oružje osumnjičeni je skrivao u kućama na području Novog Zagreba i Trnja, izvijestila je policija koja je 40-godišnjaka prijavila za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari te nedozvoljenu trgovinu.

VIDEO Jutros gorilo u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije