Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
topusko

Pronađenih dvoje mrtvih mještani su obližnjeg sela, uzrok smrti još nepoznat

policijska traka
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
16.03.2022.
u 11:47

Očevidom je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice

Mrtva tijela muškarca i žena, koja su u utorak otkrivena u dvorištu obiteljske kuće kod Topuskog, mještani su sela Crni Potok gdje su i pronađena, no još nije poznat uzrok njihove smrti.

Iz sisačko-moslovačke Policijske uprave u srijedu su priopćili kako su očevidom utvrdili da je riječ o tijelima 73-godišnjakinje i 69-godišnjaka, koja su pronađena u dvorištu obiteljske kuće.

Očevidom je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, tijela su prevezena na Odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija, kažu u policiji. 

VIDEO Kako izgleda jedna noć u podrumu rodilišta u Ukrajini: Sedam žena čeka porod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije