Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Zagrebački holding pozvao građane da koriste samo elektroničke usluge

Za plaćanja se savjetuje korištenje internetskog bankarstva ili uređaja za automatsku naplatu koji će biti postavljeni u neposrednoj blizini ulaza u korisnički centar.

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
13:27 19.03.2020.

Ma zar doista? Istina, svako hrvatsko kućanstvo ima računalo, internet priključak te barem 1 informatički pismenog člana. Ideš.......

VL
Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
12:56 19.03.2020.

Poštovani stručnjaci svemirskog holdinga da li ste ovu informaciju proslijedili do svih direktora podružnica jer neki se ponašaju kao da je virus i ugroza još uvijek u Kini. Umoljavamo vas da ih educirate i objasnite o kakvoj je ugrozi riječ jer njihova potreba dokazivanja velikom gazdi ide preko svih granica zdravog razuma , kad ljudi njihovom zaslugom krenu oboljevat tko će odgovarati. Ajde malo truda i volje i svoje lokalne šerifčiće prizemljite dok još nije kasno.

VL
ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
11:58 19.03.2020.

Drage volje, ali blokirali ste mi karticu vašim "suvremenim" elektroničkim sustavom naplate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.