Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zagrebački holding pozvao građane da koriste samo elektroničke usluge

Za plaćanja se savjetuje korištenje internetskog bankarstva ili uređaja za automatsku naplatu koji će biti postavljeni u neposrednoj blizini ulaza u korisnički centar.
19. ožujka 2020. u 11:42 3 komentara 408 prikaza
Zagrebacki holding d.o.o..
Foto: Pixsell

Zagrebački holding pozvao je korisnike Središnje poslovnice za odnose s korisnicima i ovisnim tvrtkama da do daljnjeg koristite isključivo elektroničke usluge kojima se može pristupiti putem internetske stranice holdingcentar.zgh.hr i sustava e-građani.

NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR Radnicima Zagrebačkog holdinga veće plaće

Središnja poslovnica, napominje Zagrebački holding prilagodila je poslovanje nastaloj situaciji i mjerama koje su resorna tijela uvele zbog koronavirusa.

Za izvanredne i hitne slučajeve, Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara 41 posjetiteljima će biti dostupan isključivo uz prethodnu najavu kroz Pozivni centar.

Agenti su dostupni 24 sata dnevno na broju 072 500 400 kako bi korisnicima osigurali potrebnu udaljenu ili izravnu podršku, priopćio je Zagrebački holding.

Dario Juričan 'Ima li tu mene?' Juričan pisao Bernardiću i Plenkoviću: Dajte mi Zagrebački holding!

Pisane predstavke građani će moći ubaciti u za to predviđeni sandučić uz ulaz u Holding centar, no preporučuje im se da dokumentaciju šalju putem elektroničke pošte na holding.centar@zgh.hr .

Izdavanje potvrda osigurano je također elektroničkim putem, te će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom.

Za plaćanja se savjetuje korištenje internetskog bankarstva ili uređaja za automatsku naplatu koji će biti postavljeni u neposrednoj blizini ulaza u korisnički centar.

Matej Mišić GRADSKA SKUPŠTINA Novi holding na čekanju jer HDZ želi direktora?

Pokretni ured do daljnjega neće obilaziti lokacije predviđene rasporedom.

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom
 • Kokoiduhovi:

  Ma zar doista? Istina, svako hrvatsko kućanstvo ima računalo, internet priključak te barem 1 informatički pismenog člana. Ideš.......

 • Avatar winston
  winston:

  Poštovani stručnjaci svemirskog holdinga da li ste ovu informaciju proslijedili do svih direktora podružnica jer neki se ponašaju kao da je virus i ugroza još uvijek u Kini. Umoljavamo vas da ih educirate i objasnite o kakvoj je ugrozi riječ ... prikaži još! jer njihova potreba dokazivanja velikom gazdi ide preko svih granica zdravog razuma , kad ljudi njihovom zaslugom krenu oboljevat tko će odgovarati. Ajde malo truda i volje i svoje lokalne šerifčiće prizemljite dok još nije kasno.

 • Švecki epidemiolog dr.Pedersen:

  Drage volje, ali blokirali ste mi karticu vašim "suvremenim" elektroničkim sustavom naplate.