Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagrebački gradonačelnik u utrci za Pantovčak

gej-gal4
Foto: Anto Magzan
1/2
05.11.2009.
u 16:33

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić o svojoj predsjedničkoj kandidaturi na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu.

Ključne riječi

Komentara 2

GO
GogaPoliglot
11:06 12.11.2009.

Dragi sugrađani molim vas volite našu Hrvatsku i ne dozvolite da ju Bandić i dalje upropaštava korupcijom,kupovanjem svega i svačega našim novcem. Čovjek ne govori ni hrvatski a kamoli neki drugi jezik ..pun je laži ( sjetite se niza afera i kako je lagao javno, zahodi 11 000 e m2 itd)naši unuci i njihova djeca će otplačivati dugove u koje nas je on uvukao.Kao predsjednik imao bi imunitet i tome on teži a poslije bi valjda pobjegao u B i H.

BU
bucek
14:46 04.12.2009.

Ma dajte molim Vas, kakve su to fantazije sa imunitetom...Bandic da je napravio osminu stvari koje mu se pripisuju, gulio bi dozivotnu kaznu. Bandic car.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije