Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

Zagrebačka županija bilježi 247 novih slučajeva, njihovi srednjoškolci prelaze na online nastavu

Zagreb: Drive-in testiranje na koronavirus u NZJZ  Andrija Štampar
Igor Kralj/PIXSELL
28.11.2020.
u 10:59

Samoizolacija je propisana učenicima 12 razreda osnovnih škola i učenicima 5 razreda srednjih škola.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području te županije od jučer je od covida-19 oboljelo 247 osoba.Trenutno je aktivno 3565 slučajeva.

Najviše novih slučajeva zabilježeno je u Velikoj Gorici (34), Vrbovcu (26)  te Zaprešiću i Dugom Selu (21). Od 30. studenoga do 24. prosinca 2020. godine, zbog trenutne epidemiološke situacije, u srednjim školama na području Zagrebačke županije nastava će se održavati online.

Samoizolacija je propisana učenicima 12 razreda osnovnih škola i učenicima 5 razreda srednjih škola.

U domu za starije sa šireg vrbovečkog područja pozitivno je 12 korisnika, od kojih je jedan korisnik hospitaliziran, a ostali su bez simptoma. Epidemiološka obrada je u tijeku.

VIDEO: Markotić objasnila koje su moguće teške posljedice bolesti COVID-19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije