Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRAGOVA NASILJA

Zagrebačka policija otkrila nove detalje o tijelu koje je jučer pronađeno u Savi

Hrvoje Jelavić/Emica Elvedji/PIXSELL
25.10.2022.
u 11:35

Policijska uprava zagrebačka provodi istragu, a objavili su nove informacije i otklonili dio sumnji.

Zagrebačka policija objavila je nove informacije u vezi jučerašnjeg slučaja pronalaska tijela u rijeci Savi. Podsjetimo, u mjestu Dubrovčak Lijevi u ponedjeljak poslijepodne pronađeno je tijelo nepoznate žene.

Osoba nije identificirana, a tijelo su pronašli ribari koji su informirali policiju koja je odmah počela s postupanjem. Iz Policijske uprave Zagrebačke objavili su nove informacije o slučaju.

- Identitet žene još nije poznat. Na truplu nisu uočene ozljede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - izvijestili su iz Policije.

>> VIDEO: Gužve u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:55 25.10.2022.

E Marijana da ti je tata u HDZ-u kao od onog narkomana Periša već bi te sve silne službe tražile zajedno sa medijima, ovako se samo čeka informacija da li će ti se tijelo zakačiti o neku granu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije