Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKA NADBISKUPIJA

Zagrebačka nadbiskupija darovala 249 tisuća kuna prošle godine

Kaptol, Nadbiskupski dvor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.01.2019.
u 13:42

Zagrebački Kaptol pomogao je 83 djece iz 54 župe protekle godine

Zagrebačka nadbiskupija priopćila je danas da je tijekom 2018. godine darovala 249 tisuća kuna obiteljima s više djece, kao podrška i ohrabrenje mnogobrojnim obiteljima.


Radi pružanja vanjske podrške i ohrabrenja obiteljima s više djece, od 2001. godine biskupi zagrebačke Crkve osobno nastoje krstiti svako peto dijete u obiteljima. Nadbiskupija obiteljima daruje 3.000 kuna te Bibliju. 


 "Božić je slavlje života i providnosna prilika za sve, a napose za obitelji, da zahvalimo Gospodinu za dar života i da se uključimo u nastojanja koja se bore za život, koja ga štite i promiču; da podupiremo sve koji zadivljujućom predanošću djeluju kako bi posvuda prevladao život", poručio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u ovogodišnjoj božićnoj poruci.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar tupson
tupson
17:13 02.01.2019.

previše smo vam dali.

AO
ante.oreskovic75
15:31 02.01.2019.

Stvarno si lud,svaka čast!

SV
svakogdana
14:44 02.01.2019.

jesu li objavili koliko su novca dali svojoj omiljenoj stranci hdz-u,koliko su potrošili na izdržavanje žena i djece svećenika perverznjaka, koliko su novca dali za gay svećenike i njihovu zabavu,bez koliko su nekretnina ostali zahvaljujući partnerstvu s zagorcem i sličnim ,,poduzetnicima,,koliko je koštao kvadratni metar u izgradnji crkava,kojisu izvođači radova,gdje je bio raspisan natječaj,koliko su izdvojili za braću i sestre svećenika.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije