Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušao se ubiti

Zagreb: U kombiju aktivirao bombu i teško se ozlijedio

kombi izgorio
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
14.06.2010.
u 08:39

U eksploziji bombe lakše je ozlijeđena i njegova sestra koja je bila u blizini kombija. Zbrinuta je u KB Dubrava.

Muškarac (51) u nedjelju iza 23 sata pokušao si je oduzeti život aktiviranjem bombe u kombiju fiat ducato na Vrtnom putu u Zagrebu. Teško su mu ozlijeđene obje potkoljenice i prevezen je u KB Dubrava.

U eksploziji bombe lakše je ozlijeđena i njegova sestra koja je bila u blizini kombija, koja je također prevezena u KB Dubrava. Policija će protiv njega podnjeti kaznenu prijavu zbog općeopasne radnje i dovođenja u opasnost.

Kombi je u eksploziji potpuno izgorio, a muškarac je u trenutku aktiviranja bombe bio sam u vozilu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Jana
Jana
09:16 14.06.2010.

Po svakidašnjoj crnoj kronici imam utisak da u Hrvatskoj svatko može imati pištolje, puške, ručne bombe a ponekad ako se nema oružje onda se tu nađe sjekira. mačeta i nož. Trebalo bi više kontrole od strane policije, i ozbiljne kaznezne za prekršitelje. Osim toga previše Hrvata se opija. Ako netko nema posao zar se nada da će ga kao pijanac dobiti? Obitelji se raspadaju zbog alkohola. Postoji li u Hrvatskoj kampanja protiv opijanja i protiv nedozvoljenog posjedovanja oružja????????

BA
baš
09:07 14.06.2010.

Što reći? Bit će toga čini mi se sve više. Dobro je da je to učinio u kombiju, a ne negdje gdje ima još ljudi.

DR
drot13
11:29 14.06.2010.

Za @maddalena7: Akcija \"Zbogom oružje\" se provodila 10 godina i svatko je mogao doći i predati bilo koju vrstu oružja bez ikakvih sankcija, čak i bez uzimanja osobnih podataka. Sad se to ne može, a kazne za prekršitelje su ii do nekoliko desetaka tisuća kuna. Dok se ne promijeni stanje u glavama, neće biti napretka. Što se tiče alkohola, pivovare su najveći sponzori svih okupljanja, pogotovo najmasovnijeg - nogometa. Kakve veze alkohol ima sa sportom? Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije